LAALU Vánoční stromek zasněžený DELUXE Viola v květináči různé varianty

LAALU Vánoční stromek zasněžený DELUXE Viola v květináči různé varianty

LAALU Vánoční stromek zasněžený DELUXE Viola v květináči různé varianty

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 549 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

LAALU Vánoční stromek zasněžený DELUXE Viola v květináči různé varianty - popis produktu

Vánoční stromek LAALU Vánoční stromek zasněžený DELUXE Viola v květináči různé varianty:Proč si stromeček pořídit?Každá ozdoba či dekorace na tomto stromečku působí luxusním dojmem, dokonce i ty v bílé barvě.Vánoční stromek jednoduše rozložíte.Celý strom je natřen protipožárním nátěrem.Stromeček Deluxe Viola obdržíte včetně květináče s jutou.Stylový zasněžený vánoční stromeček v květináčiPřipravte se na Vánoce koupí stylového zasněženého stromečku, který vypadá jako živý. DELUXE Viola stojí v květináči omotaném jutou, díky čemuž poslouží jako sváteční dekorace do interiérů i exteriérů a disponuje výškou 45 cm. Realistického vzhledu bylo dosaženo vyrobením větví a hustého jehličí z PVC. K zajištění vaší maximální bezpečnosti byl natřen protipožárním nátěrem. Vánoční stromek DELUXE Viola můžete libovolně ozdobit baňkami, řetězy, světýlky a dalšími ozdobami, které obohatí již tak působivou vánoční atmosféru.Klíčové vlastnosti zasněženého vánočního stromku DELUXE ViolaVánoční zasněžený stromek nabízí reálný vzhled živého stromkuCelý stromek je poskládán z PVC větvičekLze použít v interiéru i exteriéruVánoční stromek DELUXE Viola disponuje výškou 45 cmNatřený protipožárním nátěremStromeček se dodává s květináčem a jutouBarevné provedení: zelené a bílé (imitace sněhu)Bez ozdob

Produkt LAALU Vánoční stromek zasněžený DELUXE Viola v květináči různé varianty patří do skupiny produktů Vánoční stromky, vyrábí jej značka LAALU, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

LAALU Vánoční stromek zasněžený DELUXE Viola v květináči různé varianty - parametry produktu

LAALU Vánoční stromek zasněžený DELUXE Viola v květináči různé varianty - historie ceny a dostupnosti

LAALU Vánoční stromek zasněžený DELUXE Viola v květináči různé varianty - další zajímavé produkty

LAALU Vánoční stromek zasněžený DELUXE Viola v květináči různé varianty - jak nakoupit nejvýhodnější?