LAALU Vánoční stromek Narnie v květináči s LED OSVĚTLENÍM různé varianty

LAALU Vánoční stromek Narnie v květináči s LED OSVĚTLENÍM různé varianty

LAALU Vánoční stromek Narnie v květináči s LED OSVĚTLENÍM různé varianty

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 799 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

LAALU Vánoční stromek Narnie v květináči s LED OSVĚTLENÍM různé varianty - popis produktu

Vánoční stromek LAALU Vánoční stromek Narnie v květináči s LED OSVĚTLENÍM různé varianty:Proč si stromeček pořídit?Realisticky vypadající větvičky a jejich hustota vás nadchne.Vánoční stromek Narnie vyniká kvalitním zpracováním z PVC materiálu a právem se řadí mezi nejprodávanější stromečky.Stromeček obdržíte včetně LED osvětlení.Díky kompaktním rozměrům najde uplatnění ve všech interiérech.Pro zajištění vaši bezpečnosti byl stromeček natřen protipožárním nátěrem.Realisticky vypadající stromeček s LED osvětlenímVánoční stromek Narnie je ideálním řešením pro všechny, kteří nemají doma příliš mnoho místa na klasický vánoční stromek. Vyniká totiž svými kompaktními rozměry, díky čemuž se vám vejde i na konferenční či noční stolek. Precizní zpracování z velmi kvalitního PVC propůjčuje vánočnímu stromku Narnia reálný vzhled. Na stromku jsou umístěná LED světla, které ho krásně rozzáří. Jeho součástí je i květináč s jutou, do něhož je upevněný. Díky protipožárnímu nátěru se nemusíte bát o vaši bezpečnost. Stromek Narnie vytvoří kouzelnou vánoční atmosféru a rozzáří vaši domácnost.Klíčové vlastnosti vánočního stromku v květináči Narnie s LED osvětlenímVánoční stromek vhodný pro umístění do interiérů a klidně i na stůlVyrobený z velmi kvalitního PVCNa stromku jsou umístěná LED světlaPro jejich svícení jsou zapotřebí 2 AA baterieStromek Narnie je natřený protipožárním nátěremJeho součástí je i květináč s jutou, do něhož je upevněnýBarevné provedení: zelenéVýška: 45, 60 a 75 cm

Produkt LAALU Vánoční stromek Narnie v květináči s LED OSVĚTLENÍM různé varianty patří do skupiny produktů Vánoční stromky, vyrábí jej značka LAALU, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

LAALU Vánoční stromek Narnie v květináči s LED OSVĚTLENÍM různé varianty - parametry produktu

LAALU Vánoční stromek Narnie v květináči s LED OSVĚTLENÍM různé varianty - historie ceny a dostupnosti

LAALU Vánoční stromek Narnie v květináči s LED OSVĚTLENÍM různé varianty - další zajímavé produkty

LAALU Vánoční stromek Narnie v květináči s LED OSVĚTLENÍM různé varianty - jak nakoupit nejvýhodnější?