LAALU Vánoční stromek jedle Bernard v květináči různé varianty

LAALU Vánoční stromek jedle Bernard v květináči různé varianty

LAALU Vánoční stromek jedle Bernard v květináči různé varianty

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 999 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

LAALU Vánoční stromek jedle Bernard v květináči různé varianty - popis produktu

Vánoční stromek LAALU Vánoční stromek jedle Bernard v květináči různé varianty:Proč si stromeček pořídit?Díky kvalitnímu zpracování patří jedle Bernard mezi nejprodávanější stromečky na trhu.Po jednoduchém rozložení větví stromeček umístíte v interiérech.K zajištění maximální bezpečnosti je stromek natřen protipožárním nátěrem.Realisticky vypadající vánoční stromek v květináčiVánoční stromek Laalu je ideálním řešením pro všechny, kteří nemají doma příliš mnoho místa na klasický vánoční stromek. Vyniká totiž svými kompaktními rozměry, díky čemuž se vám vyjde i na konferenční či noční stolek. Vánoční jedle Bernard se skládá z dvou druhů větviček, a to z PVC, které jsou umístěné u kmeny a vytváří objem, a větvičkami z polyetylenu. Stromek nabízí skutečně reálný vzhled a jeho součástí je i květináč s jutou, do něhož je upevněný. Protipožární nátěr zajišťuje maximální bezpečnosti. Stromek Laalu Bernard vytvoří kouzelnou vánoční atmosféru.Vánoční stromeček se dodává bez ozdob, obrázek je pouze ilustrační.Klíčové vlastnosti vánočního stromku v květináči - jedle BernardVánoční stromek vhodný pro umístění na stůlJe dokonalou imitací jedle, kterou tvoří větvě z dvou různých materiálů (PVC a polyetylen)Stromek Laalu je natřený protipožárním nátěremJeho součástí je i květináč s jutou, do něhož je upevněnýBarevné provedení: zelené

Produkt LAALU Vánoční stromek jedle Bernard v květináči různé varianty patří do skupiny produktů Vánoční stromky, vyrábí jej značka LAALU, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

LAALU Vánoční stromek jedle Bernard v květináči různé varianty - parametry produktu

LAALU Vánoční stromek jedle Bernard v květináči různé varianty - historie ceny a dostupnosti

LAALU Vánoční stromek jedle Bernard v květináči různé varianty - další zajímavé produkty

LAALU Vánoční stromek jedle Bernard v květináči různé varianty - jak nakoupit nejvýhodnější?