LAALU Ozdobený stromeček KRÁLOVSKÝ PÁV různé varianty

LAALU Ozdobený stromeček KRÁLOVSKÝ PÁV různé varianty

LAALU Ozdobený stromeček KRÁLOVSKÝ PÁV různé varianty

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 499 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

LAALU Ozdobený stromeček KRÁLOVSKÝ PÁV různé varianty - popis produktu

Vánoční stromek LAALU Ozdobený stromeček KRÁLOVSKÝ PÁV různé varianty:Proč si ozdobený stromeček pořídit?Veškeré ozdoby, dekorace a háčky obdržíte s vánočním stromkem. Vy si nemusíte dělat starost s hledáním vhodných ozdob.Designéři v Laalu vybrali ozdoby tak, aby rozzářily jakýkoliv interiér.Větve jednoduše rozložíte, protože větvičky jsou připevněny ke kmenu a stačí je tak pouze rozevřít.Celý vánoční stromeček je natřen protipožárním nátěrem.Stromeček Deluxe Viola obdržíte včetně stojanu, v krabici s úchytem pro snadné přenášení. Krabici lze využít pro další skladování.VypnutoZasněžený vánoční strom s ozdobami rozzáří jakýkoliv interiérVánoční stromek Laalu Viola KRÁLOVSKÝ PÁV je dokonalou imitací živého stromku. O skvělý vzhled se postarají husté větvičky z PVC, kterých má stromek rovnou 1068. Ty jsou navíc obtěžkány imitací sněhu, díky čemuž si vás zaručeně získá. Laalu KRÁLOVSKÝ PÁV oživí jakýkoliv interiér. K zajištění vaší maximální bezpečnosti byl natřen protipožárním nátěrem. Balení obsahuje kromě stromku i stojan, do něhož vánoční stromek upevníte. Hlavní devizou vánočního stromku Laalu KRÁLOVSKÝ PÁV je, že ke stromečku obdržíte i 77 kusů ladících ozdob. Ty jsou v krémových, petrolejových a zlatých barvách. Špičce stromku pak bude vévodit decentní zlatá mašle, kterou stačí jednoduše upevnit. Hlavní ozdobou jsou pak ručně vyrábění pávi s pavím peřím.Klíčové vlastnosti ozdobeného vánočního stromku Laalu KRÁLOVSKÝ PÁV, 180 cm a 77 kusů ozdobVánoční stromek vyniká svým reálným vzhledemLaalu Viola tvoří 1068 zasněžených větviček z PVCStromek prozáří jakýkoliv interiérPo snadném rozložení větví má stromeček na šířku 116 cmNatřený protipožárním nátěremBalení obsahuje také stojan a krabici, kterou lze využít pro další skladováníSoučástí balení je 77 kusů ozdob v krémových, petrolejových a zlatých barváchNa špičku stromu se usadí navázaná mašleDominantní ozdobou jsou ručně vyrábění pávi s pavím peřímVypnutoVypnutoObsah balení ozdobeného vánočního stromku Laalu1× stromeček Viola 180 cm1× stojánek na stromeček20× kulatá skleněná ozdoba 6 cm v krémové barvě15× kulatá krémová skleněná ozdoba 5-7 cm (mix) v krémové barvě12× skleněná kulatá ozdoba 7 cm v petrolejové barvě12× zlatý plastový dekorační list s třpytkami 44 cm10× kytka na klipu 18 cm, barva petrolejová a zlatá, materiál textil7× páv na klipu s pavím peřím 25 cm, barva petrolejová a zlatá– česká ruční výroba1× 33cm zlatá textilní mašle s třpytkami - česká ruční výroba100× háček na ozdoby

Produkt LAALU Ozdobený stromeček KRÁLOVSKÝ PÁV různé varianty patří do skupiny produktů Vánoční stromky, vyrábí jej značka LAALU, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

LAALU Ozdobený stromeček KRÁLOVSKÝ PÁV různé varianty - parametry produktu

LAALU Ozdobený stromeček KRÁLOVSKÝ PÁV různé varianty - historie ceny a dostupnosti

LAALU Ozdobený stromeček KRÁLOVSKÝ PÁV různé varianty - další zajímavé produkty

LAALU Ozdobený stromeček KRÁLOVSKÝ PÁV různé varianty - jak nakoupit nejvýhodnější?