Kusový koberec Color shaggy šedý kruh #5872638

Kusový koberec Color shaggy šedý kruh #5872638

Kusový koberec Color shaggy šedý kruh #5872638

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 613 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Kusový koberec Color shaggy šedý kruh - popis produktu

Koberec Kusový koberec Color shaggy šedý kruh:Pokud přemýšlíte nad nákupem koberce, na kterém bude každý krok příjemnou procházkou, vyzkoušejte koberec Vopi. Jde o kusový typ, který udělá každý prostor originálním. Kusový koberec změní nádech místnosti a kromě toho jej bude obdivovat každý příchozí. Jeho kulatý tvar výborně zútulní celý prostor. Zatímco jeho šedá barva nabízí vkusnou eleganci, použité materiály zase dlouhou životnost, a tak budete mít doma nadčasový kousek. Ke zhotovení tohoto produktu byl použitý kvalitní materiál, jako je polypropylen. Koberec Vopi má precizní provedení, které je vhodné pro vnitřní využití. Je zhotoven na základě tradiční tkané technologie, která se zaslouží o delší životnost. S péčí tak dokáže vydržet i několik let nebo generací. Šířka koberce Vopi je 120 cm, přičemž výška vlasu dosahuje 12 mm. Hlavní vlastnosti produktu Kusový koberec Color shaggy šedý kruh U kusového koberce máte předem dané přesné rozměry Kulatý koberec dodá prostoru zcela nový šmrnc Koberci dominuje šedá barva Šedý koberec se řadí mezi oblíbené typy Výrobním materiálem koberce je polypropylen Je určený pro vnitřní využití Tkaný způsob výroby Šířka koberce Vopi je 120 cm Výška vlasu dosahuje 12 mm

Produkt Kusový koberec Color shaggy šedý kruh #5872638 lze nalézt mezi produkty ve skupině Kusové koberce od značky Vopi, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Kusový koberec Color shaggy šedý kruh - parametry produktu

KategorieKoberce, Kusové koberce
ZnačkaVopi
E-shopAlza.cz

Kusový koberec Color shaggy šedý kruh - historie ceny a dostupnosti

Kusový koberec Color shaggy šedý kruh - další zajímavé produkty

Kusový koberec Color shaggy šedý kruh - jak nakoupit nejvýhodnější?