Kusový Life Shaggy 1500 terra kruh

Kusový Life Shaggy 1500 terra kruh

Kusový Life Shaggy 1500 terra kruh

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 349 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Kusový Life Shaggy 1500 terra kruh - popis produktu

Koberec Kusový Life Shaggy 1500 terra kruh:Jestli toužíte po novém koberci, který vytvoří v místnosti teplo domova, zvolte koberec Ayyildiz koberce. Jde o kusový typ, který rozjasní každý prostor. Kusový koberec se skvěle hodí pod stůl a kromě toho jej bude obdivovat každý příchozí. Jeho kulatý tvar vytvoří design celého prostoru. Zatímco jeho oranžová barva nabízí vkusnou eleganci, kvalitní materiály zase dlouhou životnost, a tak budete mít doma nadčasový kousek. Ke zhotovení tohoto produktu byl použitý kvalitní materiál, jako je polypropylen. Koberec Ayyildiz koberce má kvalitní zpracování, které se hodí pro vnitřní použití. Jeho výroba probíhá pomocí tuftování. Jedná se o spojení ruční a strojní technologie dohromady, díky níž bude koberec vysoce odolný. Šířka koberce Ayyildiz koberce činí 80 cm, přičemž výška vlasu dosahuje 30 mm. Hlavní vlastnosti produktu Kusový Life Shaggy 1500 terra kruh Kusový koberec nabízí přesné rozměry Kulatý koberec dodá prostoru zcela nový šmrnc Koberci sluší oranžová barva Výrobním materiálem koberce je polypropylen Je určený pro vnitřní položení Strojově tuftovaný způsob výroby Šířka koberce Ayyildiz koberce činí 80 cm Výška vlasu dosahuje 30 mm

Produkt Kusový Life Shaggy 1500 terra kruh patří do skupiny produktů Kusové koberce od značky Ayyildiz koberce, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Kusový Life Shaggy 1500 terra kruh - parametry produktu

Kusový Life Shaggy 1500 terra kruh - historie ceny a dostupnosti

Kusový Life Shaggy 1500 terra kruh - další zajímavé produkty

Kusový Life Shaggy 1500 terra kruh - jak nakoupit nejvýhodnější?