Kusový koberec Fluffy Shaggy 3500 anthrazit

Kusový koberec Fluffy Shaggy 3500 anthrazit

Kusový koberec Fluffy Shaggy 3500 anthrazit

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 399 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Kusový koberec Fluffy Shaggy 3500 anthrazit - popis produktu

Koberec Kusový koberec Fluffy Shaggy 3500 anthrazit:Pokud přemýšlíte nad nákupem koberce, který navodí v pokoji příjemnou atmosféru, zvolte koberec Ayyildiz. Jedná se o kusový typ, který svým designem i tvarem ozdobí každý prostor. Kusový koberec se skvěle hodí pod stůl a doplní tak interiér. Jeho obdélníkový tvar výborně zútulní celý prostor. Zatímco jeho černá barva nabízí vkusnou eleganci, použité materiály zase dlouhou životnost, a tak si můžete jeho krásy užívat po dlouhý čas. K výrobě tohoto produktu slouží polyester. Koberec Ayyildiz má precizní provedení, které je vhodné pro vnitřní využití. Jeho výroba probíhá pomocí tuftování. Jde o spojení ruční a strojní technologie, která propůjčuje koberci vysokou odolnost. Šířka koberce Ayyildiz činí 280 cm, přičemž výška vlasu dosahuje 30 mm. Zásadní přednosti produktu Kusový koberec Fluffy Shaggy 3500 anthrazit Tento kusový typ má již z výroby stanovené přesné rozměry Obdélníkový koberec sice nezakryje celou podlahu, ale oživí prostor Koberci sluší černá barva Výrobním materiálem koberce je polyester Je vhodný pro vnitřní položení Strojově tuftovaný způsob výroby Šířka koberce Ayyildiz je 280 cm Výška vlasu dosahuje 30 mm

Produkt Kusový koberec Fluffy Shaggy 3500 anthrazit lze nalézt mezi produkty ve skupině Kusové koberce od značky Ayyildiz, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Kusový koberec Fluffy Shaggy 3500 anthrazit - parametry produktu

Kusový koberec Fluffy Shaggy 3500 anthrazit - historie ceny a dostupnosti

Kusový koberec Fluffy Shaggy 3500 anthrazit - další zajímavé produkty

Kusový koberec Fluffy Shaggy 3500 anthrazit - jak nakoupit nejvýhodnější?