Kusový Isfahan 741 navy

Kusový Isfahan 741 navy

Kusový Isfahan 741 navy

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 999 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Kusový Isfahan 741 navy - popis produktu

Koberec Kusový Isfahan 741 navy:Jestli toužíte po novém koberci, který navodí v pokoji příjemnou atmosféru, doporučíme vám koberec Obsession. Jedná se o kusový typ, který rozjasní každý prostor. Kusový koberec je ideální například pod konferenční stolek a doplní tak interiér. Jeho obdélníkový tvar výborně zútulní celý prostor. Zatímco jeho vícebarevné provedení nabízí vkusnou eleganci, kvalitní materiály zase dlouhou životnost, a tak budete mít doma nadčasový kousek. K výrobě tohoto produktu slouží polyester. Koberec Obsession má kvalitní zpracování, které je vhodné pro vnitřní použití. Jeho výroba probíhá pomocí tuftování. Jde o spojení ruční a strojní technologie, s čímž je spjata i vysoká odolnost. Šířka koberce Obsession činí 120 cm, přičemž výška vlasu dosahuje 15 mm. Hlavní přednosti produktu Kusový Isfahan 741 navy Tento kusový typ má již z výroby stanovené přesné rozměry Obdélníkový koberec dodá prostoru zcela nový šmrnc Výrobním materiálem koberce je polyester Je vhodný pro vnitřní položení Strojově tuftovaný způsob výroby Šířka koberce Obsession činí 120 cm Výška vlasu dosahuje 15 mm

Produkt Kusový Isfahan 741 navy lze nalézt mezi produkty ve skupině Kusové koberce od značky Obsession, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Kusový Isfahan 741 navy - parametry produktu

Kusový Isfahan 741 navy - historie ceny a dostupnosti

Kusový Isfahan 741 navy - další zajímavé produkty

Kusový Isfahan 741 navy - jak nakoupit nejvýhodnější?