Kusový Imagination 104204 Multicolor z kolekce Elle

Kusový Imagination 104204 Multicolor z kolekce Elle

Kusový Imagination 104204 Multicolor z kolekce Elle

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 599 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Kusový Imagination 104204 Multicolor z kolekce Elle - popis produktu

Koberec Kusový Imagination 104204 Multicolor z kolekce Elle:Pokud přemýšlíte nad nákupem koberce, který nádherně zútulní vaši místnost, doporučíme vám koberec ELLE Decoration. Jedná se o kusový typ, který rozjasní každý prostor. Kusový koberec se skvěle hodí pod stůl a stane se z něj originální doplněk. Jeho obdélníkový tvar dá prostoru zcela nový rozměr. Zatímco jeho vícebarevné provedení přináší vkusnou nadčasovost, použité materiály zase dlouhou životnost, a tak budete mít doma nadčasový kousek. K výrobě tohoto produktu slouží polyester. Koberec ELLE Decoration má precizní provedení, které je určené pro vnitřní využití. Jeho výroba probíhá pomocí tuftování. Jde o spojení ruční a strojní technologie, díky níž bude koberec vysoce odolný. Hlavní přednosti produktu Kusový Imagination 104204 Multicolor z kolekce Elle Tento kusový typ má již z výroby stanovené přesné rozměry Obdélníkový koberec sice nezakryje celou podlahu, ale oživí prostor Výrobním materiálem koberce je polyester Je ideální pro vnitřní využití Strojově tuftovaný způsob výroby Šířka koberce ELLE Decoration je 80 cm Výška vlasu dosahuje 0 mm

Produkt Kusový Imagination 104204 Multicolor z kolekce Elle patří do skupiny produktů Kusové koberce od značky ELLE Decoration, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Kusový Imagination 104204 Multicolor z kolekce Elle - parametry produktu

Kusový Imagination 104204 Multicolor z kolekce Elle - historie ceny a dostupnosti

Kusový Imagination 104204 Multicolor z kolekce Elle - další zajímavé produkty

Kusový Imagination 104204 Multicolor z kolekce Elle - jak nakoupit nejvýhodnější?