Kufryplus.cz obal na kufr H95 Robotická ruka

Kufryplus.cz obal na kufr H95 Robotická ruka

Kufryplus.cz obal na kufr H95 Robotická ruka

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 390 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Kufryplus.cz obal na kufr H95 Robotická ruka - popis produktu

Obal na kufr Kufryplus.cz obal na kufr H95 Robotická ruka :Rádi byste svůj cestovní kufr chránili před poškrábáním? Pak by pro vás mohl být zajímavý obal na kufr kufryplus.cz. S jeho pomocí máte jistotu, že se vyhnete škrábancům a pomůže vám s rozpoznáním vašeho kufru. Pro jeho výrobu byl vybrán materiál, jímž je polyester. Ten nabízí rychlé schnutí i to, že se nekrčí. Tuto variantu zužitkujete na kufr o velikosti S. Vzhled obalu na kufr dotváří téma Podstatné přednosti obalu na cestovní kufr Kufryplus.cz obal na kufr H95 Robotická ruka Zabraňte vzniku škrábanců na svém kufru Obal na kufr kufryplus.cz vám zajistí ochranu kufru i to, že jej bezpečně poznáte Velikost: S Je zhotoven z materiálu, kterým je polyester S polyesterem vás čeká velice snadná údržba Minimální výška kufru: 54 cm Maximální výška kufru: 57 cm Minimální šířka kufru: 37 cm Maximální šířka kufru: 45 cm Minimální hloubka kufru: 27 cm Maximální hloubka kufru: 26 cm

Produkt Kufryplus.cz obal na kufr H95 Robotická ruka patří do skupiny produktů Obaly na kufry, patří značce kufryplus.cz, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Kufryplus.cz obal na kufr H95 Robotická ruka - parametry produktu

Kufryplus.cz obal na kufr H95 Robotická ruka - historie ceny a dostupnosti

Kufryplus.cz obal na kufr H95 Robotická ruka - další zajímavé produkty

Kufryplus.cz obal na kufr H95 Robotická ruka - jak nakoupit nejvýhodnější?