Kufryplus.cz obal na kufr H517 Želva

Kufryplus.cz obal na kufr H517 Želva

Kufryplus.cz obal na kufr H517 Želva

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 390 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Kufryplus.cz obal na kufr H517 Želva - popis produktu

Obal na kufr Kufryplus.cz obal na kufr H517 Želva :Chtěli byste u svého cestovního kufru zamezit poškrábání? Potom by pro vás mohl být zajímavý obal na kufr kufryplus.cz. Nemusíte se díky němu obávat vzniku škrábanců, a svůj kufr jednoduše poznáte i na míle daleko. Pro jeho vytvoření byl zvolen materiál, jímž je polyester. Ten vás zaujme rychlým schnutím i tím, že se nekrčí. Tato varianta je vhodná ke kufru velikosti S. Design obalu na kufr dotváří téma Klíčové funkce obalu na cestovní kufr Kufryplus.cz obal na kufr H517 Želva Chraňte svůj kufr před případnými škrábanci Obal na kufr kufryplus.cz vám zajistí ochranu kufru i to, že jej bezpečně poznáte Velikost: S Pro jeho výrobu byl použit materiál, kterým je polyester Polyester se vyznačuje nenáročnou údržbou Minimální výška kufru: 54 cm Maximální výška kufru: 79 cm Minimální šířka kufru: 37 cm Maximální šířka kufru: 45 cm Minimální hloubka kufru: 23 cm Maximální hloubka kufru: 34 cm

Produkt Kufryplus.cz obal na kufr H517 Želva patří do skupiny produktů Obaly na kufry, patří značce kufryplus.cz, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Kufryplus.cz obal na kufr H517 Želva - parametry produktu

Kufryplus.cz obal na kufr H517 Želva - historie ceny a dostupnosti

Kufryplus.cz obal na kufr H517 Želva - další zajímavé produkty

Kufryplus.cz obal na kufr H517 Želva - jak nakoupit nejvýhodnější?