Kufryplus.cz obal na kufr H537 Jednorožec

Kufryplus.cz obal na kufr H537 Jednorožec

Kufryplus.cz obal na kufr H537 Jednorožec

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 390 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Kufryplus.cz obal na kufr H537 Jednorožec - popis produktu

Obal na kufr Kufryplus.cz obal na kufr H537 Jednorožec :Chcete si svůj cestovní kufr chránit před poškrábáním? Pak by vás mohl zaujmout obal na kufr kufryplus.cz. S jeho pomocí už se nebudete bát jeho poškrábání, a svůj kufr tak bez problému vždy poznáte. Výrobce jej zhotovil z materiálu, jímž je polyester. Ten nabízí rychlé schnutí i výhodu v tom, že se nekrčí. Tuto variantu zužitkujete na kufr o velikosti S. Design obalu na kufr zdobí téma Nejdůležitější vlastnosti obalu na cestovní kufr Kufryplus.cz obal na kufr H537 Jednorožec Kupte si na kufr ochranu proti poškrábání Obal na kufr kufryplus.cz vám zajistí ochranu kufru i jeho identifikaci mezi ostatními Velikost: S K jeho vytvoření byl použit materiál, jímž je polyester S polyesterem vás čeká velice snadná údržba Minimální výška kufru: 76 cm Maximální výška kufru: 57 cm Minimální šířka kufru: 37 cm Maximální šířka kufru: 45 cm Minimální hloubka kufru: 31 cm Maximální hloubka kufru: 26 cm

Produkt Kufryplus.cz obal na kufr H537 Jednorožec patří do skupiny produktů Obaly na kufry, patří značce kufryplus.cz, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Kufryplus.cz obal na kufr H537 Jednorožec - parametry produktu

Kufryplus.cz obal na kufr H537 Jednorožec - historie ceny a dostupnosti

Kufryplus.cz obal na kufr H537 Jednorožec - další zajímavé produkty

Kufryplus.cz obal na kufr H537 Jednorožec - jak nakoupit nejvýhodnější?