Kufryplus.cz obal na kufr H565 Šipky

Kufryplus.cz obal na kufr H565 Šipky

Kufryplus.cz obal na kufr H565 Šipky

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 390 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Kufryplus.cz obal na kufr H565 Šipky - popis produktu

Obal na kufr Kufryplus.cz obal na kufr H565 Šipky :Chcete svůj cestovní kufr chránit před poškrábáním? V tom případě byste se měli zajímat o obal na kufr kufryplus.cz. S jeho pomocí budete mít jistotu, že se nepoškrábe, a svůj kufr tak bezpečně rozeznáte od ostatních. Je vyroben z materiálu, kterým je polyester. Ten nabízí pohodlí rychlého schnutí i to, že se nekrčí. Tato varianta padne jako ulitá na kufr velikosti S. Vzhled obalu na kufr zkrášluje téma Klíčové znaky obalu na cestovní kufr Kufryplus.cz obal na kufr H565 Šipky Zabraňte vzniku škrábanců na svém kufru Obal na kufr kufryplus.cz vám zajistí ochranu kufru i jeho identifikaci mezi ostatními Odpovídá velikosti kufru S Pro jeho vytvoření byl použit materiál, jímž je polyester Polyester je zárukou snadné údržby Minimální výška kufru: 66 cm Maximální výška kufru: 69 cm Minimální šířka kufru: 37 cm Maximální šířka kufru: 51 cm Minimální hloubka kufru: 27 cm Maximální hloubka kufru: 34 cm

Produkt Kufryplus.cz obal na kufr H565 Šipky patří do skupiny produktů Obaly na kufry, patří značce kufryplus.cz, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Kufryplus.cz obal na kufr H565 Šipky - parametry produktu

Kufryplus.cz obal na kufr H565 Šipky - historie ceny a dostupnosti

Kufryplus.cz obal na kufr H565 Šipky - další zajímavé produkty

Kufryplus.cz obal na kufr H565 Šipky - jak nakoupit nejvýhodnější?