Kufryplus.cz obal na kufr H548 Vitráž

Kufryplus.cz obal na kufr H548 Vitráž

Kufryplus.cz obal na kufr H548 Vitráž

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 390 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Kufryplus.cz obal na kufr H548 Vitráž - popis produktu

Obal na kufr Kufryplus.cz obal na kufr H548 Vitráž :Rádi byste se vyvarovali poškrábání cestovního kufru? Za takových okolností pak určitě popřemýšlejte nad zakoupením obalu na kufr kufryplus.cz. Díky němu už nebudete muset řešit vznik případných škrábanců, a ještě váš kufr odlišíte od ostatních. Je tvořen materiálem, jímž je polyester. Ten se chlubí rychlým schnutím i tím, že se nekrčí. Tuto variantu zužitkujete na kufr o velikosti S. Vzhled obalu na kufr dotváří téma Rozhodující parametry obalu na cestovní kufr Kufryplus.cz obal na kufr H548 Vitráž Ochraňte si svůj kufr před poškrábáním Obal na kufr kufryplus.cz vám pomůže s ochranou kufru i s jeho lepší identifikací Odpovídá velikosti kufru S Pro jeho vytvoření byl použit materiál, jímž je polyester Polyester vám zaručuje bezproblémovou údržbu Minimální výška kufru: 54 cm Maximální výška kufru: 79 cm Minimální šířka kufru: 37 cm Maximální šířka kufru: 45 cm Minimální hloubka kufru: 27 cm Maximální hloubka kufru: 26 cm

Produkt Kufryplus.cz obal na kufr H548 Vitráž lze nalézt mezi produkty ve skupině Obaly na kufry, patří značce kufryplus.cz, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Kufryplus.cz obal na kufr H548 Vitráž - parametry produktu

Kufryplus.cz obal na kufr H548 Vitráž - historie ceny a dostupnosti

Kufryplus.cz obal na kufr H548 Vitráž - další zajímavé produkty

Kufryplus.cz obal na kufr H548 Vitráž - jak nakoupit nejvýhodnější?