Kufryplus.cz obal na kufr H126 Sovy

Kufryplus.cz obal na kufr H126 Sovy

Kufryplus.cz obal na kufr H126 Sovy

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 390 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Kufryplus.cz obal na kufr H126 Sovy - popis produktu

Obal na kufr Kufryplus.cz obal na kufr H126 Sovy :Chcete svůj cestovní kufr bránit před poškrábáním? V takovém případě určitě zvažte zakoupení obalu na kufr kufryplus.cz. Díky němu se nemusíte obávat vzniku škrábanců a pomůže vám s rozpoznáním vašeho kufru. K jeho zhotovení byl zvolen materiál, kterým je polyester. Ten nabízí rychlé schnutí a také se nekrčí. Tato varianta je vhodná ke kufru velikosti S. Design obalu na kufr dotváří téma Zásadní přednosti obalu na cestovní kufr Kufryplus.cz obal na kufr H126 Sovy Zabraňte vzniku škrábanců na svém kufru Obal na kufr kufryplus.cz vám zajistí ochranu kufru i to, že jej bezpečně poznáte Odpovídá velikosti kufru S K jeho vytvoření byl použit materiál, kterým je polyester Polyester je zárukou nenáročné údržby Minimální výška kufru: 66 cm Maximální výška kufru: 79 cm Minimální šířka kufru: 42 cm Maximální šířka kufru: 45 cm Minimální hloubka kufru: 31 cm Maximální hloubka kufru: 26 cm

Produkt Kufryplus.cz obal na kufr H126 Sovy patří do skupiny produktů Obaly na kufry, patří značce kufryplus.cz, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Kufryplus.cz obal na kufr H126 Sovy - parametry produktu

Kufryplus.cz obal na kufr H126 Sovy - historie ceny a dostupnosti

Kufryplus.cz obal na kufr H126 Sovy - další zajímavé produkty

Kufryplus.cz obal na kufr H126 Sovy - jak nakoupit nejvýhodnější?