Kufřík set pro dentistu

Kufřík set pro dentistu

Kufřík set pro dentistu

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 342 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Kufřík set pro dentistu - popis produktu

Doktorský kufřík pro děti Kufřík set pro dentistu: Pořiďte dětem vlastní cestovní kufřík pro dentistu. Kufřík se zubařskými potřebami je vyroben ve stylu cestovního zavazadla s madlem na kolečkách, tak může jet s dítětem kamkoliv. Všechny potřebné věci bude mít vždy při ruce. Při otevření kufříku vznikne malá zubní ordinace. Herní set je vyroben z kvalitních materiálů, tak vydrží po dlouhou dobu. Kufřík pro dentistu je vhodný pro děti od tří let.  Klíčové vlastnosti herního setu Kufřík pro dentistuHerní set Kufřík pro dentistu plní funkci cestovního zavazadlaKufřík snadno rozložíte na zubní ordinaciNajdete zde spoustu zubních nástrojů včetně vytrženého zubuKufřík je vyroben z kvalitních materiálůHerní set je vhodný pro děti od tří letRozměry:23,6 × 11,5 × 33,8 cm

Produkt Kufřík set pro dentistu patří do skupiny produktů Hračky pro děti, patří pod značku VANYEH, v nabídce prodejce Alza.cz.

Kufřík set pro dentistu - parametry produktu

Kufřík set pro dentistu - historie ceny a dostupnosti

Kufřík set pro dentistu - další zajímavé produkty

Kufřík set pro dentistu - jak nakoupit nejvýhodnější?