KRAGO Deštník Meow skládací mini plně automatický růžový

KRAGO Deštník Meow skládací mini plně automatický růžový

KRAGO Deštník Meow skládací mini plně automatický růžový

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 599 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

KRAGO Deštník Meow skládací mini plně automatický růžový - popis produktu

Deštník KRAGO Deštník Meow skládací mini plně automatický růžový: Plně automatický, žádný plast v provedení a dokonce i v této velikosti! Toto je skutečný nález. Rádi bychom ho ještě zmenšili, ale v tuto chvíli jsou to minimální rozměry, při kterých garantujeme zachování spolehlivosti a kvality. Ano, je zde systém „proti větru“, tento deštník se nerozbije při prvním poryvu. Designová rukojeť deštníku v podobě kočičí tlapky vás vždy rozesměje a zaručí dobrou náladu i za nepříznivého počasí. Velmi kompaktní a snadno se vejde do tašky, kufříku, batohu a mapy dveří nebo odkládací schránky v autě. Tento deštník se ale vejde i do dětské kapsy! Klíčové vlastnosti Deštníku KRAGO Meow - plně automatický skládací mini deštníkKopulovitá látka - houbaPříjemný na dotekVodoodpudivý účinek a velmi rychle schnePlně automatický 6ramenný sklolaminátový rámPogumovaná rukojeť v podobě kočičí tlapkyHmotnost - 248 gramůDélka ve složeném stavu je 27 cm, ale objemově je velmi malá!Průměr kopule je 96 cmSoučástí je značkový kryt Výhody automatického deštníkuVšechny linie deštníku jsou šity technologií dvojitého švu, která zajišťuje lepší těsnost. Vnitřní strana má také UV povlak, který zachycuje 99 % ultrafialového záření a chrání před sluncem. Tento deštník je určitě tou nejlepší volbou pro vaše nejmenší! Nabízíme i jako základní deštník na dámskou tašku, která nemá moc místa. Dokonce si vzpomenete, že je tam, jen když prší :) 

Produkt KRAGO Deštník Meow skládací mini plně automatický růžový patří do skupiny produktů Deštníky -, patří pod značku KRAGO.

Tento produkt naleznete ve skupině Skládací deštníky, je v nabídce značky KRAGO.

Produkt KRAGO Deštník Meow skládací mini plně automatický růžový patří do skupiny produktů Skládací deštníky -, vyrábí jej značka KRAGO.

KRAGO Deštník Meow skládací mini plně automatický růžový - parametry produktu

KRAGO Deštník Meow skládací mini plně automatický růžový - historie ceny a dostupnosti

KRAGO Deštník Meow skládací mini plně automatický růžový - další zajímavé produkty

KRAGO Deštník Meow skládací mini plně automatický růžový - jak nakoupit nejvýhodnější?