KRAGO Skládací deštník kompaktní černá #5735655

KRAGO Skládací deštník kompaktní černá #5735655

KRAGO Skládací deštník kompaktní černá #5735655

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 489 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

KRAGO Skládací deštník kompaktní černá - popis produktu

Deštník KRAGO Skládací deštník kompaktní černá: Nový skládací automatický kompaktní dámský deštník! Deštníky KRAGO - styl a nejvyšší kvalita za dostupnou cenu. Plně automatické, pohodlné použití, snadné otevírání a zavírání jednou rukou. Designová rukojeť deštníku vypadá stylově a elegantně. Jedinečný design bude vyhovovat každému, kdo si chce pořídit nejen odolný, ale i krásný deštník. Je velmi skladný a snadno se vejde do tašky, aktovky, batohu, dveřní karty nebo přihrádky na rukavice v autě.  Klíčové vlastnosti skládacího Deštníku KRAGO - ČernýKopulovitá látka - pongeePříjemný na dotekVodoodpudivý účinek a velmi rychle schneDvojitá kopule ochrání jak před prudkým deštěm, tak před spalujícím sluncemPlně automatický 8 paprskový sklolaminátový rámPogumovaná rukojeťHmotnost - 300 gramůPrůměr kopule - 100 cmDélka ve složeném stavu - 27 cm Jedinečné vlastnosti kompaktního deštníkuVšechny linie deštníku jsou šity technologií dvojitého prošívání, která zajišťuje lepší těsnost. Deštník má 8 paprsků a rám ze skelných vláken, díky čemuž je spolehlivý, krásný, praktický a lehký. Zesílené větruodolné vlastnosti vám umožní cítit se jistě za každého počasí. Tento deštník je rozhodně vaší nejlepší volbou! Je to skvělý dárek pro vaše rodiče, přátele, kolegy. Nebo pro sebe, samozřejmě! 

Produkt KRAGO Skládací deštník kompaktní černá #5735655 lze nalézt mezi produkty ve skupině Deštníky -, patří pod značku KRAGO v nabídce e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Skládací deštníky, je v nabídce značky KRAGO, v nabídce prodejce Alza.cz.

Produkt KRAGO Skládací deštník kompaktní černá #5735655 patří do skupiny produktů Skládací deštníky -, vyrábí jej značka KRAGO, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

KRAGO Skládací deštník kompaktní černá - parametry produktu

KRAGO Skládací deštník kompaktní černá - historie ceny a dostupnosti

KRAGO Skládací deštník kompaktní černá - další zajímavé produkty

KRAGO Skládací deštník kompaktní černá - jak nakoupit nejvýhodnější?