KRAGO Deštník skládací s dvojitým baldachýnem šedá

KRAGO Deštník skládací s dvojitým baldachýnem šedá

KRAGO Deštník skládací s dvojitým baldachýnem šedá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 599 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

KRAGO Deštník skládací s dvojitým baldachýnem šedá - popis produktu

Deštník KRAGO Deštník skládací s dvojitým baldachýnem šedá: Nový skládací automatický kompaktní deštník s dvojitým baldachýnem. Deštníky KRAGO - styl a nejvyšší kvalita za dostupnou cenu. Klíčové vlastnosti deštníku KRAGOPlně automatické, snadné použití, snadné otevírání a zavírání jednou rukouDesignová rukojeť deštníku vypadá stylově a elegantněJedinečný design bude vyhovovat každému, kdo si chce pořídit nejen odolný, ale i krásný deštníkVelmi kompaktní a snadno se vejde do tašky, kufříku, batohu, dveřní karty nebo odkládací schránky v autěKopulovitá látka - pongee (210T) je příjemná na dotek, má vodoodpudivý účinek a velmi rychle schneDvojitá kopule ochrání jak před prudkým deštěm, tak před spalujícím sluncemVšechny linie deštníku jsou šity technologií dvojitého prošívání, která zajišťuje lepší těsnostDeštník má 10 paprsků a rám ze skelných vláken, díky čemuž je spolehlivý, krásný, praktický a lehkýZesílené větruodolné vlastnosti Vám umožní cítit se sebejistě za každého počasíTento deštník je rozhodně Vaší nejlepší volbouJe to skvělý dárek pro Vaše rodiče, přátele, kolegy, nebo pro sebe, samozřejměPogumovaná rukojeťHmotnost:420 g

Tento produkt se nachází v kategorii Deštníky -, patří pod značku KRAGO v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt KRAGO Deštník skládací s dvojitým baldachýnem šedá lze nalézt mezi produkty ve skupině Skládací deštníky, je v nabídce značky KRAGO, v nabídce prodejce Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Skládací deštníky -, vyrábí jej značka KRAGO, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

KRAGO Deštník skládací s dvojitým baldachýnem šedá - parametry produktu

KRAGO Deštník skládací s dvojitým baldachýnem šedá - historie ceny a dostupnosti

KRAGO Deštník skládací s dvojitým baldachýnem šedá - další zajímavé produkty

KRAGO Deštník skládací s dvojitým baldachýnem šedá - jak nakoupit nejvýhodnější?