KRAGO Deštník skládací Ring fialový

KRAGO Deštník skládací Ring fialový

KRAGO Deštník skládací Ring fialový

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 910 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

KRAGO Deštník skládací Ring fialový - popis produktu

Deštník KRAGO Deštník skládací Ring fialový: Plně automatický, žádný plast v provedení a dokonce i v této velikosti. Toto je skutečný nález. Rádi bychom ho ještě zmenšili, ale v tuto chvíli jsou to minimální rozměry, při kterých garantujeme zachování spolehlivosti a kvality. Ano, je zde systém „proti větru“, tento deštník se nerozbije při prvním poryvu. Klíčové vlastnosti deštníku KRAGO RingDesignová rukojeť deštníku v podobě kočičí tlapky Vás vždy rozesměje a zaručí dobrou náladu i za nepříznivého počasíVelmi kompaktní a snadno se vejde do tašky, kufříku, batohu a mapy dveří nebo odkládací schránky v autěTento deštník se ale vejde i do dětské kapsyKopulovitá látka - houbaJe příjemný na dotek, má vodoodpudivý účinek a velmi rychle schneVšechny linie deštníku jsou šity technologií dvojitého švu, která zajišťuje lepší těsnostVnitřní strana má také UV povlak, který zachycuje 99 % ultrafialového záření a chrání před sluncemTento deštník je určitě tou nejlepší volbou pro Vaše nejmenšíNabízíme i jako základní deštník na dámskou tašku, která nemá moc místaDokonce si vzpomenete, že je tam, jen když pršíPlně automatický 6 ramenný sklolaminátový rámPogumovaná rukojeť v podobě kočičí tlapkySoučástí je značkový krytHmotnost:248 gDélka ve složeném stavu:27 cm, ale objemově je velmi malýPrůměr kopule:96 cm

Produkt KRAGO Deštník skládací Ring fialový patří do skupiny produktů Deštníky -, patří pod značku KRAGO v nabídce e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Skládací deštníky, je v nabídce značky KRAGO, v nabídce prodejce Alza.cz.

Produkt KRAGO Deštník skládací Ring fialový patří do skupiny produktů Skládací deštníky -, vyrábí jej značka KRAGO, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

KRAGO Deštník skládací Ring fialový - parametry produktu

KRAGO Deštník skládací Ring fialový - historie ceny a dostupnosti

KRAGO Deštník skládací Ring fialový - další zajímavé produkty

KRAGO Deštník skládací Ring fialový - jak nakoupit nejvýhodnější?