Khloe Limitka 1 Stříbrná

Khloe Limitka 1 Stříbrná

Khloe Limitka 1 Stříbrná

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 6 875 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Khloe Limitka 1 Stříbrná - popis produktu

Nejmenší model naší nabídky zrcadlí světový trend ultramini kabelek. Stále má však praktický vnitřní prostor pro uskladnění základních potřeb. Trendy výhodou je, že ji můžete nosit na rameni nebo si ji připnout na opasek.Khloe – symbol luxusu a originality. Stříbrné kování, hadí potisk a kontrast černé a růžové barvy vytvářejí dokonalý stylový doplněk pro sebejistě stylové ženy. Buď výjimečná s touto limitovanou kabelkou, dostupnou jen v 8 kusech.

Produkt Khloe Limitka 1 Stříbrná patří do skupiny produktů Dámské kabelky, je v nabídce značky Dajana Rodriguez, velikost odpovídá označení 19 x 15 x 6, barevné provedení je bílá, černá, růžová, šedá, materiál je Pravá kůže v nabídce e-shopu Dajanarodriguez.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Dámské ledvinky, patří pod značku Dajana Rodriguez, velikost odpovídá označení 19 x 15 x 6, barevná varianta je bílá, černá, růžová, šedá, materiálové složení Pravá kůže, v nabídce prodejce Dajanarodriguez.cz.

Khloe Limitka 1 Stříbrná - parametry produktu

BarvaŠedá/Růžová/Černá/Bílá
VelikostŠedá/Růžová/Černá/Bílá
MateriálPravá kůže
KategorieKabelky, Zrcadla, Dámské kabelky, Ledvinky, Dámské ledvinky
ZnačkaDajana Rodriguez
Velikost19 x 15 x 6
Barvabílá, černá, růžová, šedá
MateriálPravá kůže
E-shopDajanarodriguez.cz

Khloe Limitka 1 Stříbrná - historie ceny a dostupnosti

Khloe Limitka 1 Stříbrná - další zajímavé produkty

Khloe Limitka 1 Stříbrná - jak nakoupit nejvýhodnější?