Khloe Bohemian

Khloe Bohemian "PARROT" ZLATÁ

Khloe Bohemian

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 4 500 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Khloe Bohemian "PARROT" ZLATÁ - popis produktu

Nejmenší model naší nabídky zrcadlí světový trend ultramini kabelek. Stále má však praktický vnitřní prostor pro uskladnění základních potřeb. Trendy výhodou je, že ji můžete nosit na rameni nebo si ji připnout na opasek.V této verzi se jedná o model z kolekce Bohemian, což znamená, že vyniká svojí barvou a umožňuje kreativní kombinování s dalšími modely z této kolekce.

Produkt Khloe Bohemian "PARROT" ZLATÁ patří do skupiny produktů Dámské kabelky, je v nabídce značky Dajana Rodriguez, velikost odpovídá označení 19 x 15 x 6, barevné provedení je červená, materiál je Pravá kůže v nabídce e-shopu Dajanarodriguez.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Dámské ledvinky, patří pod značku Dajana Rodriguez, velikost odpovídá označení 19 x 15 x 6, barevná varianta je červená, materiálové složení Pravá kůže, v nabídce prodejce Dajanarodriguez.cz.

Khloe Bohemian "PARROT" ZLATÁ - parametry produktu

BarvaČervená
VelikostČervená
MateriálPravá kůže
KategorieKabelky, Zrcadla, Dámské kabelky, Ledvinky, Dámské ledvinky
ZnačkaDajana Rodriguez
Velikost19 x 15 x 6
Barvačervená
MateriálPravá kůže
E-shopDajanarodriguez.cz

Khloe Bohemian "PARROT" ZLATÁ - historie ceny a dostupnosti

Khloe Bohemian "PARROT" ZLATÁ - další zajímavé produkty

Khloe Bohemian "PARROT" ZLATÁ - jak nakoupit nejvýhodnější?