Khloe Limitka 1 Zlatá

Khloe Limitka 1 Zlatá

Khloe Limitka 1 Zlatá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 6 875 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Khloe Limitka 1 Zlatá - popis produktu

Nejmenší model naší nabídky zrcadlí světový trend ultramini kabelek. Stále má však praktický vnitřní prostor pro uskladnění základních potřeb. Trendy výhodou je, že ji můžete nosit na rameni nebo si ji připnout na opasek.Khloe je kabelka ve zlaté barvě s jemnou geometrickou strukturou. S jejími zlatými detaily se staneš symbolem stylu a elegance. Tato limitovaná edice je dostupná jen v 19 kusech.

Produkt Khloe Limitka 1 Zlatá patří do skupiny produktů Dámské kabelky, je v nabídce značky Dajana Rodriguez, velikost odpovídá označení 19 x 15 x 6, barevné provedení je zlatá, materiál je Pravá kůže v nabídce e-shopu Dajanarodriguez.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Dámské ledvinky, patří pod značku Dajana Rodriguez, velikost odpovídá označení 19 x 15 x 6, barevná varianta je zlatá, materiálové složení Pravá kůže, v nabídce prodejce Dajanarodriguez.cz.

Khloe Limitka 1 Zlatá - parametry produktu

BarvaZlatá
VelikostZlatá
MateriálPravá kůže
KategorieKabelky, Zrcadla, Dámské kabelky, Ledvinky, Dámské ledvinky
ZnačkaDajana Rodriguez
Velikost19 x 15 x 6
Barvazlatá
MateriálPravá kůže
E-shopDajanarodriguez.cz

Khloe Limitka 1 Zlatá - historie ceny a dostupnosti

Khloe Limitka 1 Zlatá - další zajímavé produkty

Khloe Limitka 1 Zlatá - jak nakoupit nejvýhodnější?