Dámská kabelka na rameno Lily Limitka 6 Stříbrná

Dámská kabelka na rameno Lily Limitka 6 Stříbrná

Dámská kabelka na rameno Lily Limitka 6 Stříbrná

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 6 750 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dámská kabelka na rameno Lily Limitka 6 Stříbrná - popis produktu

Kabelka, která kombinuje sportovní styl s elegancí, je skvělým doplňkem pro ženy všech věkových skupin. Její nadčasový design a univerzální vzhled ji činí ideální volbou, která zvýrazní styl a funkčnost v každé situaci.Limitka je vyhotovena ze strukturované kůže a disponuje stylovým popruhem, který dotvoří každý outfit. Tato kombinace modré barvy, výrazné stuhy na popruhu a stříbrného kování ji činí jedinečnou. Tento unikátní kousek je k dispozici pouze v omezeném množství – 2 kusy.

Tento produkt se nachází v kategorii Dámské kabelky, je v nabídce značky Dajana Rodriguez, velikost odpovídá označení 28 x 31 x 16, barevné provedení je béžová, bílá, modrá, žlutá, materiál je Pravá kůže v nabídce e-shopu Dajanarodriguez.cz.

Produkt Dámská kabelka na rameno Lily Limitka 6 Stříbrná lze nalézt mezi produkty ve skupině Sportovní doplňky, patří značce Dajana Rodriguez ve velikosti 28 x 31 x 16, barevná varianta je béžová, bílá, modrá, žlutá, z materiálu Pravá kůže, naleznete ho u prodejce Dajanarodriguez.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Sportovní kabelky, vyrábí jej značka Dajana Rodriguez ve velikosti 28 x 31 x 16, barevné provedení je béžová, bílá, modrá, žlutá, materiálové provedení je Pravá kůže, naleznete jej v e-shopu Dajanarodriguez.cz.

Dámská kabelka na rameno Lily Limitka 6 Stříbrná - parametry produktu

BarvaModrá/Žlutá/Béžová/Bílá
VelikostModrá/Žlutá/Béžová/Bílá
MateriálPravá kůže
KategorieKabelky, Dámské kabelky, Sportovní doplňky, Sportovní kabelky
ZnačkaDajana Rodriguez
Velikost28 x 31 x 16
Barvabéžová, bílá, modrá, žlutá
MateriálPravá kůže
E-shopDajanarodriguez.cz

Dámská kabelka na rameno Lily Limitka 6 Stříbrná - historie ceny a dostupnosti

Dámská kabelka na rameno Lily Limitka 6 Stříbrná - další zajímavé produkty

Dámská kabelka na rameno Lily Limitka 6 Stříbrná - jak nakoupit nejvýhodnější?