Kapky otázek - Stanislava Vránová Zmudová - e-kniha

Kapky otázek - Stanislava Vránová Zmudová - e-kniha

Kapky otázek - Stanislava Vránová Zmudová - e-kniha

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 55 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Kapky otázek - Stanislava Vránová Zmudová - e-kniha - popis produktu

eBook: Stanislava Vránová Zmudová - narozena 17. 1. 1971 v Praze. Co máme svým dospívajícím dětem povolit a co rezolutně zakázat? Kdy jim bráníme v rozletu a kdy je naopak chráníme před nebezpečím? Jak se postavit k jejich odpovědi „Tam jedou všichni od nás ze třídy!”? Podobné dilema řeší v temném příběhu s detektivní zápletkou i otec půvabné dvacetileté Hanky. Co na ni čeká v Anglii a co zjistí o podivných obchodech cestovní agentury Otevřený Svět redaktorka místních novin Sandra Čtěte! Ti z vás, kdo již objevili osobitý humor a rychlý, takřka scénářový styl psaní autorky a oblíbili  si její prvotinu Šílenství pana Procházky aneb nemocnice ve zkáze jistě potěší i její druhá knížka Kapky otázek.   www.zmudova.cz

Produkt Kapky otázek - Stanislava Vránová Zmudová - e-kniha patří do skupiny produktů Knihy pro děti od značky work in progress, naleznete ho u prodejce KnihyDobrovsky.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině E-knihy pro děti, patří pod značku work in progress, v nabídce prodejce KnihyDobrovsky.cz.

Kapky otázek - Stanislava Vránová Zmudová - e-kniha - parametry produktu

Kapky otázek - Stanislava Vránová Zmudová - e-kniha - historie ceny a dostupnosti

Kapky otázek - Stanislava Vránová Zmudová - e-kniha - další zajímavé produkty

Kapky otázek - Stanislava Vránová Zmudová - e-kniha - jak nakoupit nejvýhodnější?