Jack Wolfskin Ecostride 2 Slipper W šedá

Jack Wolfskin Ecostride 2 Slipper W šedá

Jack Wolfskin Ecostride 2 Slipper W šedá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 559 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Jack Wolfskin Ecostride 2 Slipper W šedá - popis produktu

Žabky Jack Wolfskin Ecostride 2 Slipper W šedá: Jack Wolfskin Ecostride 2 Slipper W Dámské žabky Jack Wolfskin Ecostride 2 Slipper W představují perfektní letní obuv na volný čas. Využijete je k vodě, na pláž, procházky i do města. Díky svému designu se hodí ke každému outfitu a vynikají také svojí extrémně nízkou hmotností. Žabky Jack Wolfskin jsou vhodné ke kraťasům i k šatůmAť již si na sebe vezmete kraťasy či dlouhé volné šaty, žabky Jack Wolfskin Ecostride 2 Slipper k nim budou skvěle pasovat. Jejich svršek přitom tvoří pásky z konopí, zatímco podšívka je vyrobená ze 100% přírodní organické bavlny. Jack Wolfskin Ecostride 2 Slipper zajistí chodidlům oporuO znamenité pohodlí při chůzi se postará částečně recyklovaná mezipodešev EVA a rovněž korková stélka. Ta poskytuje vašim chodidlům skvělou oporu, kterou pocítíte při každém kroku. Jack Wolfskin Ecostride 2 vás nezklamou na písku ani kamenechGumová podrážka zaručuje velmi dobrou přilnavost na písku, kamenech i zpevněné cestě. I když se vydáte na delší procházku, žabky Jack Wolfskin Ecostride 2 Slipper vás podpoří. Jack Wolfskin Ecostride 2 Slipper jsou ideální na pláž, výlety i do městaJack Wolfskin Ecostride 2 Slipper W nabízí mimořádné pohodlí pro letní dny trávené venku. Jsou skvělou volbou na pláž, výlety, do města i parku. Klíčové vlastnosti žabek Jack Wolfskin Ecostride 2 Slipper WDámské letní žabkyVhodné ke každému outfituIdeální na pláž, do města, na procházky i výletyPásky vyrobené z konopíPodšívka ze 100% přírodní organické bavlnyMezipodešev EVA a korková stélka pro pohodlí při chůziGumová podrážka zajistí přilnavost na písku, kamenech i zpevněné cestěBarevné provedení: béžovo-hnědo-černé

Produkt Jack Wolfskin Ecostride 2 Slipper W šedá patří do skupiny produktů Dámská obuv, vyrábí jej značka Jack Wolfskin.

Tento produkt se nachází v kategorii Dámské žabky od značky Jack Wolfskin.

Jack Wolfskin Ecostride 2 Slipper W šedá - parametry produktu

Jack Wolfskin Ecostride 2 Slipper W šedá - historie ceny a dostupnosti

Jack Wolfskin Ecostride 2 Slipper W šedá - další zajímavé produkty

Jack Wolfskin Ecostride 2 Slipper W šedá - jak nakoupit nejvýhodnější?