Jack Wolfskin Outfresh Deluxe Sandal W modrá

Jack Wolfskin Outfresh Deluxe Sandal W modrá

Jack Wolfskin Outfresh Deluxe Sandal W modrá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 690 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Jack Wolfskin Outfresh Deluxe Sandal W modrá - popis produktu

Sandály Jack Wolfskin Outfresh Deluxe Sandal W modrá: Jack Wolfskin Outfresh Deluxe Sandal W Jack Wolfskin Outfresh Deluxe Sandal W představují perfektní letní obuv na volný čas. Sandály využijete k vodě, na pláž, procházky i do města. Díky jejich nízké hmotnosti je na nohou téměř ani neucítíte, což přispěje k jejich komfortnímu nošení.  Sandály Jack Wolfskin na nohou ani neucítíteSandály Jack Wolfskin Outfresh Deluxe, jejichž svršek je tvořený z robustní textilie, jsou doplněné o polstrovanou rovněž textilní podšívku. V kombinaci s nízkou hmotností umožňují skutečně komfortní nošení. Jack Wolfskin Outfresh Deluxe Sandal zajistí chodidlům oporuKe znamenitému pohodlí při chůzi napomáhá také odpružená mezipodešev EVA, EVA stélka i kožená stélka, která chodidlům poskytuje velmi dobré klima. Jack Wolfskin Outfresh se vám přizpůsobíGumová podrážka bot Jack Wolfskin Outfresh Deluxe Sandal zaručuje velice dobrou přilnavost na různých typech povrchů. Zapínání pomocí suchého zipu poté zajišťuje skutečně rychlé obutí i vyzutí sandálů a přizpůsobení přesně vašemu chodidlu. Sandály Jack Wolfskin Outfresh jsou ideální na pláž, výlety i do parkuJack Wolfskin Outfresh Deluxe Sandal W nabízí mimořádné pohodlí pro letní dny trávené venku. Jsou skvělou volbou na pláž, výlety, do města i parku. Klíčové vlastnosti sandálů Jack Wolfskin Outfresh Deluxe Sandal W modrýchDámské sandályIdeální na pláž, procházky, výlety i do parkuPásky vyrobené z textilieMezipodešev EVA a stélka EVA pro pohodlí při chůziKožená stélka zajišťuje dobré klimaGumová podrážka s velmi dobrou přilnavostí na různých typech povrchůZapínání pomocí suchého zipuSandály Jack Wolfskin s nízkou hmotnostíBarevné provedení: růžovo-modré

Produkt Jack Wolfskin Outfresh Deluxe Sandal W modrá patří do skupiny produktů Dámská obuv, vyrábí jej značka Jack Wolfskin, v nabídce prodejce Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Dámské sandály, patří pod značku Jack Wolfskin, v nabídce prodejce Alza.cz.

Produkt Jack Wolfskin Outfresh Deluxe Sandal W modrá patří do skupiny produktů Sportovní obuv od značky Jack Wolfskin, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Jack Wolfskin Outfresh Deluxe Sandal W modrá - parametry produktu

Jack Wolfskin Outfresh Deluxe Sandal W modrá - historie ceny a dostupnosti

Jack Wolfskin Outfresh Deluxe Sandal W modrá - další zajímavé produkty

Jack Wolfskin Outfresh Deluxe Sandal W modrá - jak nakoupit nejvýhodnější?