Jack Wolfskin Rocky Path LT Sandal W

Jack Wolfskin Rocky Path LT Sandal W

Jack Wolfskin Rocky Path LT Sandal W

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 119 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Jack Wolfskin Rocky Path LT Sandal W - popis produktu

Sandály Jack Wolfskin Rocky Path LT Sandal W: Jack Wolfskin Rocky Path LT Sandal W Jack Wolfskin Rocky Path LT Sandal W byly speciálně navrženy pro pěší turistiku. Vaše chodidla udrží v kondici a nabízí jim pohodlí bez ohledu na typ terénu. Sandály jsou ideální na výlety i celodenní túry. Sandály Jack Wolfskin vás vždy podržíSandály Jack Wolfskin Rocky Path LT, jejichž svršek je tvořený z kůže, jsou doplněné o polstrovanou textilní podšívku, která vám poskytne maximální komfort na vašich výletech i túrách. Zajistí chodidlům oporu i svěžestKe znamenitému pohodlí při chůzi napomáhá také odpružená mezipodešev EVA a anatomicky tvarovaná stélka. Kožená stélka naproti tomu poskytuje chodidlům velmi dobré klima. Jack Wolfskin Rocky Path se vám přizpůsobíGumová podrážka zaručuje skvělou přilnavost a trakci na různých typech povrchů. Zapínání pomocí suchého zipu poté zajišťuje skutečně rychlé obutí i vyzutí sandálů a přizpůsobení přesně vašemu chodidlu. Ideální obuv na výlety i túryJack Wolfskin Rocky Path LT Sandal W nabízí mimořádné pohodlí pro letní dny trávené při všech možných outdoorových aktivitách. Jsou ideální volbou na delší pochůzky po městě, výlety i túry v lehkém až středně náročném terénu. Klíčové vlastnosti sandálů Jack Wolfskin Rocky Path LT Sandal W Dámské sandályIdeální na výlety i túrySvršek vyrobený z kůžePolstrovaná textilní podšívkaMezipodešev EVA a anatomicky tvarovaná stélka pro pohodlí při chůziGumová podrážka se skvělou přilnavostí na různých typech povrchůZapínání pomocí suchého zipuSandály Jack Wolfskin s koženou stélkou pro velmi dobré klima nohouBarevné provedení: hnědo-červené

Tento produkt naleznete ve skupině Dámská obuv, vyrábí jej značka Jack Wolfskin, v nabídce prodejce Alza.cz.

Produkt Jack Wolfskin Rocky Path LT Sandal W patří do skupiny produktů Dámské sandály, patří pod značku Jack Wolfskin, v nabídce prodejce Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Sportovní obuv od značky Jack Wolfskin, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Jack Wolfskin Rocky Path LT Sandal W - parametry produktu

Jack Wolfskin Rocky Path LT Sandal W - historie ceny a dostupnosti

Jack Wolfskin Rocky Path LT Sandal W - další zajímavé produkty

Jack Wolfskin Rocky Path LT Sandal W - jak nakoupit nejvýhodnější?