Jack Wolfskin Force Striker Tex Low W šedá/růžová

Jack Wolfskin Force Striker Tex Low W šedá/růžová

Jack Wolfskin Force Striker Tex Low W šedá/růžová

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 999 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Jack Wolfskin Force Striker Tex Low W šedá/růžová - popis produktu

Trekové boty Jack Wolfskin Force Striker Tex Low W šedá/růžová: Jack Wolfskin Force Striker Tex Low W Dámské boty Jack Wolfskin Force Striker Tex Low W jsou skvělou volbou pro outdoorové aktivity ve středně náročném terénu. Poskytnou vám dokonalé pohodlí, a to při kratších výšlapech i dlouhých túrách. Obuv přitom nabízí perfektní kombinaci stability, odpružení a komfortu a nevadí jim ani déšť. Jack Wolfskin Force Striker Tex umožní dynamickou chůziSvrchní část bot Jack Wolfskin Force Striker Tex Low je vyrobená kombinací syntetického a textilního materiálu, které zajistí vynikající prodyšnost. Inovativní technologie FORCE PLATE v přední části chodidla umožňuje dynamickou a citlivou chůzi. Jack Wolfskin Force Striker udrží vaše nohy v suchuDíky nepromokavé membráně TEXAPORE zůstanou vaše nohy v suchu i za nepříznivého počasí. Odpružená 2vrstvá mezipodešev EVA poté znamenitě tlumí nárazy a REFLEX FOAM v mezipodešvi zajistí pohodlí a méně námahy při chůzi. Jack Wolfskin Force Striker Tex Low se skvělou přilnavostíJack Wolfskin Force Striker Tex Low disponují rovněž exkluzivní podešví VIBRAM. Ta díky svému profilu zaručí skvělou přilnavost a trakci, a to i na různorodém a náročném typu povrchu, jako jsou strmé skalnaté cesty. Boty Jack Wolfskin Force Striker Tex Low jsou ideální pro celodenní túryBoty Jack Wolfskin Force Striker Tex Low jsou tak vhodné i pro celodenní výšlapy, při nichž nabízí vždy perfektní pohodlí, odpružení i podporu. Nezklamou vás na vycházkách a túrách po lesních stezkách, horských pěšinách ani v náročnějším skalnatém terénu. Klíčové vlastnosti bot Jack Wolfskin Force Striker Tex Low WDámské outdoorové boty určené do středně náročného terénuSvršek vyrobený kombinací syntetického a textilního materiáluS ochranným okopem na špici botTechnologie FORCE PLATE pro dynamickou a citlivou chůziMembrána TEXAPORE chránící nohy před nepříznivým počasímREFLEX FOAM pro méně námahy při chůziMezipodešev EVA tlumící nárazyVIBRAM podešev se skvělou přilnavostíJack Wolfskin Force Striker Tex se zavazováním na tkaničkyBarevné provedení: šedo-růžové

Produkt Jack Wolfskin Force Striker Tex Low W šedá/růžová lze nalézt mezi produkty ve skupině Dámské boty, vyrábí jej značka Jack Wolfskin, v nabídce prodejce Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Dámská obuv, vyrábí jej značka Jack Wolfskin, v nabídce prodejce Alza.cz.

Jack Wolfskin Force Striker Tex Low W šedá/růžová - parametry produktu

Jack Wolfskin Force Striker Tex Low W šedá/růžová - historie ceny a dostupnosti

Jack Wolfskin Force Striker Tex Low W šedá/růžová - další zajímavé produkty

Jack Wolfskin Force Striker Tex Low W šedá/růžová - jak nakoupit nejvýhodnější?