Chaya Quad Classic Dance

Chaya Quad Classic Dance

Chaya Quad Classic Dance

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Chaya Quad Classic Dance - popis produktu

Kolečkové brusle Chaya Quad Classic Dance:Kolečkové brusle Chaya Quad Classic Dance vám budou vždy oporou, ať už pojedete jen kousek nebo mnoho kilometrů. Mají kolečka o průměru 61 mm. Kolečka této velikosti jsou vhodná i pro začátečníky. Přináší totiž snadnější ovládání jízdy. Vnější skořepina je z kvalitního odolného materiálu, díky tomu dosahuje vysoké odolnosti a bezpečnosti. Kolečkové brusle mají certifikovaná ložiska ABEC 7. Svým určením jsou ideální hlavně pro ženu. Mondopoint, tedy délka vnitřní výstelky, činí u bruslí Powerslide přesných 295 mm. V tomto případě se lze spolehnout na čtyři kolečka. Jejich tvrdost je 78A. Rozhodující přednosti inline bruslí Chaya Quad Classic Dance Kolečkové brusle Powerslide mají kolečka s tvrdostí 78A Mondo point nabývá hodnoty 295 mm Hlavní barva: černá Osazená ložiska: ABEC 7 Průmer koleček: 61 mm Kolečkové brusle Powerslide pro ženu Výkonnost: sportovní

Produkt Chaya Quad Classic Dance lze nalézt mezi produkty ve skupině Kolečkové brusle, vyrábí jej značka Powerslide, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Chaya Quad Classic Dance - parametry produktu

Chaya Quad Classic Dance - historie ceny a dostupnosti

Chaya Quad Classic Dance - další zajímavé produkty

Chaya Quad Classic Dance - jak nakoupit nejvýhodnější?