Hojivý proces při traumatu u dětí - Aletha Solterová - e-kniha

Hojivý proces při traumatu u dětí - Aletha Solterová - e-kniha

Hojivý proces při traumatu u dětí - Aletha Solterová - e-kniha

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 229 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Hojivý proces při traumatu u dětí - Aletha Solterová - e-kniha - popis produktu

eBook:,„Klidné, nijak se neprojevující dítě je v pořádku.“ „Plačící a vztekající se dítě je rozhodně potřeba usměrnit.“ Známá americká vývojová psycholožka a zakladatelka sys­tému vědomého rodičovství Aletha Solterová se v této příruč­ce snaží vysvětlit podstatu podobných výchovných přesvěd­čení, vyvrátit je a nahradit účinnějším přístupem. Publikace nabízí stručné seznámení s metodou vědomého rodičovství a postupy pro spontánní vyhojení z větších i men­ších traumat. Zabývá se neurobiologickými aspekty dětského traumatu, jako je nadměrné nabuzení či disociace, a souvis­lostí traumatu se vzpomínkami a posttraumatickými reakce­mi. Uvádí základní principy toho, jak se následků traumatu šetrně zbavit vytvořením prostoru pro ventilaci prudkých emocí a zajištěním prožitku bezpečí a přijetí, i příklady nápa­ditých her podporujících opětné šetrné prožití traumatu, čas­to s využitím humoru a smíchu. Rovněž upozorňuje na chybné interpretace pokusů dítěte zpracovat následky traumatu bě­hem hry. Je tu popsáno například trauma z návštěvy u zu­baře, z rozvodu rodičů, z operace, ze zneužívání, z návštěvy na pohotovosti i z prožitku přírodní katastrofy. Každá praktická kapitola je uzavřena přehlednou tabulkou vhodných postupů a poukazem na možné chybné interpre­tace reakcí dítěte.

Produkt Hojivý proces při traumatu u dětí - Aletha Solterová - e-kniha patří do skupiny produktů Knihy pro děti od značky Triton, naleznete ho u prodejce KnihyDobrovsky.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii E-knihy pro děti, patří pod značku Triton, v nabídce prodejce KnihyDobrovsky.cz.

Hojivý proces při traumatu u dětí - Aletha Solterová - e-kniha - parametry produktu

Hojivý proces při traumatu u dětí - Aletha Solterová - e-kniha - historie ceny a dostupnosti

Hojivý proces při traumatu u dětí - Aletha Solterová - e-kniha - další zajímavé produkty

Hojivý proces při traumatu u dětí - Aletha Solterová - e-kniha - jak nakoupit nejvýhodnější?