Zuzanin dech - Jakuba Katalpa - e-kniha

Zuzanin dech - Jakuba Katalpa - e-kniha

Zuzanin dech - Jakuba Katalpa - e-kniha

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 229 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Zuzanin dech - Jakuba Katalpa - e-kniha - popis produktu

eBook: Co všechno udrží člověka při životě… Jsou tři. Zpočátku děti. Svět je v rovnováze. Později se všechno změní. Ona miluje jednoho z nich, ji milují oba dva. Zuzana Liebeskindová je dcera cukrovarníka. Nic jí nechybí, kráčí životem lehce, obklopena láskou. Vzduchem se vznášejí vlákna přepáleného cukru. Třicátá léta dvacátého století v malém městečku Holašovice jsou sladká. Teprve během německé okupace začne Zuzana dospívat. Bolestně vrůstá do dějin a dějiny se vpisují do ní. Protože má židovský původ, její osud je předem daný. Transport. Koncentrační tábor. Zuzanini přátelé Hanuš a Jan zůstávají v Holašovicích. Jejich cesty se však rozcházejí. Po skončení války se Zuzana vrací z koncentračního tábora, ztráty jsou ale větší, než čekala. Dokáže po všem, co prožila, ještě milovat? A má vůbec na výběr?

Produkt Zuzanin dech - Jakuba Katalpa - e-kniha lze nalézt mezi produkty ve skupině Knihy pro děti od značky Host, naleznete ho u prodejce KnihyDobrovsky.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině E-knihy pro děti, patří pod značku Host, v nabídce prodejce KnihyDobrovsky.cz.

Zuzanin dech - Jakuba Katalpa - e-kniha - parametry produktu

Zuzanin dech - Jakuba Katalpa - e-kniha - historie ceny a dostupnosti

Zuzanin dech - Jakuba Katalpa - e-kniha - další zajímavé produkty

Zuzanin dech - Jakuba Katalpa - e-kniha - jak nakoupit nejvýhodnější?