Higold Zahradní houpačka HIGOLD Emoti

Higold Zahradní houpačka HIGOLD Emoti

Higold Zahradní houpačka HIGOLD Emoti

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 43 125 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Higold Zahradní houpačka HIGOLD Emoti - popis produktu

Zahradní houpačka HIGOLD Emoti Houpačka je jako stvořená pro dlouhé chvíle plné relaxu. Užívejte si houpání se s okouzlující lehkostí se zahradní houpačkou Emoti. Zaručeně se stane středobodem každé terasy či zahrady. Díky svému modernímu designu nabízí komfort, který ocení každý z nás. Pevný kovový rám dodává houpačce stabilitu za každých okolností. Velkoplošná sluneční střecha poskytuje vždy i při silném slunečním záření spolehlivě dostatek stínu. Díky použitým materiálům vyniká svojí odolností vůči UV záření a nepříznivému počasí. Součástí dodávky jsou také dekorativní polštáře. Pohodlně se usaďte a vychutnejte si relax a houpání. Se zahradním společníkem Emoti budete odpočinek jednoduše milovat ještě víc. Rozměr: 196,5cm x 200cm x 134cm (š x v x h)Materiál - sedák/opěrka: olefin (polypropylen) - UV odolnost více než 800 hodinMateriál: hliník, teakové dřevoBarva: bílá, antracitová, šedá

Produkt Higold Zahradní houpačka HIGOLD Emoti lze nalézt mezi produkty ve skupině Zahradní nábytek, vyrábí jej značka Higold, barevná varianta je ffffff, materiálové provedení je Drevo, kov, Látka, naleznete jej v e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Látkové pleny od značky Higold, barevná verze je ffffff, je vyroben z materiálu Drevo, kov, Látka, naleznete ho u prodejce Estilofina-nabytek.cz.

Produkt Higold Zahradní houpačka HIGOLD Emoti patří do skupiny produktů Zahradní houpačky, patří značce Higold, v barevné verzi ffffff, z materiálu Drevo, kov, Látka, naleznete ho u prodejce Estilofina-nabytek.cz.

Higold Zahradní houpačka HIGOLD Emoti - parametry produktu

Hmotnost27 kg
Délka197 cm
Šířka134 cm
Výška200 cm
MateriálKov
Barvaffffff
KategorieNábytek, Zahradní nábytek, Houpačky, Látkové pleny, Zahradní houpačky
ZnačkaHigold
Barvaffffff
MateriálDrevo, kov, Látka
E-shopEstilofina-nabytek.cz

Higold Zahradní houpačka HIGOLD Emoti - historie ceny a dostupnosti

Higold Zahradní houpačka HIGOLD Emoti - další zajímavé produkty

Higold Zahradní houpačka HIGOLD Emoti - jak nakoupit nejvýhodnější?