Kvalitní zahradní houpačka béžové barvy

Kvalitní zahradní houpačka béžové barvy

Kvalitní zahradní houpačka béžové barvy

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 150,02 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Kvalitní zahradní houpačka béžové barvy - popis produktu

Stylová a pohodlná zahradní houpačka s kovovou konstrukcí je ideálním doplňkem k odpočinku do každé zahrady. Moderní design houpačky dodá vašemu okolí úžasný vzhled a potěší hosty nesrovnatelným komfortem a relaxem. Můžete ji umístit jak do zahrady, tak na terasu. Všude tam, kde chcete relaxovat a odpočívat. Gumové nožičky umožňují umístit houpačku na terasu bez skluzu a poškrábání povrchu. Velká pohodlná sedačka je schopna pojmout 3 dospělé osoby s celkovou hmotností až 240 kg. Souprava obsahuje dva měkké polštáře zvyšující komfort odpočinku. Měkká a pohodlná matrace je pokryta odolným polyesterem, který se snadno čistí. Houpačka má nastavitelnou stříšku. Specifikace: Materiál: stabilní kovová konstrukce, voděodolný polyester Rozměry: sedadlo - 130x48 cm, stříška 165x113x11 cm Počet osob: 3 osoby Maximální nosnost: do 240 kg Barva: béžová

Produkt Kvalitní zahradní houpačka béžové barvy patří do skupiny produktů Zahradní nábytek, naleznete jej v e-shopu Dumdekorace.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Kovový nábytek v nabídce e-shopu Dumdekorace.cz.

Produkt Kvalitní zahradní houpačka béžové barvy patří do skupiny produktů Zahradní houpačky, naleznete ho u prodejce Dumdekorace.cz.

Kvalitní zahradní houpačka béžové barvy - parametry produktu

Kvalitní zahradní houpačka béžové barvy - historie ceny a dostupnosti

Kvalitní zahradní houpačka béžové barvy - další zajímavé produkty

Kvalitní zahradní houpačka béžové barvy - jak nakoupit nejvýhodnější?