Higold Zahradní lehátko HIGOLD - Emoti Sunlounger Textilene

Higold Zahradní lehátko HIGOLD - Emoti Sunlounger Textilene

Higold Zahradní lehátko HIGOLD - Emoti Sunlounger Textilene

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 11 475 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Higold Zahradní lehátko HIGOLD - Emoti Sunlounger Textilene - popis produktu

Zahradní lehátko HIGOLD - Emoti Sunlounger Textilene Designové lehátko Emoti bude skvělým doplňkem pro vaši zahradu nebo terasu. Díky hliníkovému rámu je velmi stabilní s dlouhou životností. Pevná textilénová voděodolná tkanina zaručuje snadnou péči a údržbu. Opěradlo je možné nastavit pro tu nejpohodlnější polohu během relaxování. Díky nadčasovému designu ho bez problémů zkombinujete s dalším zahradním nábytkem a doplňky. Rozměr - lehátko: 181cm x 73,5cm x 97cm (š x h x v)Materiál - podložka: textilen - dvouvrstvý, rychleschnoucíMateriál: hliníkTloušťka: 2mm hliníkBarva: černá

Tento produkt naleznete ve skupině Zahradní nábytek, vyrábí jej značka Higold, barevná varianta je 000000, materiálové provedení je kov, Látka, naleznete jej v e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Produkt Higold Zahradní lehátko HIGOLD - Emoti Sunlounger Textilene patří do skupiny produktů Zahradní lehátka, vyrábí jej značka Higold, barevná varianta je 000000, materiálové provedení je kov, Látka, naleznete jej v e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Zahradní lehátko, vyrábí jej značka Higold, barevná varianta je 000000, materiálové provedení je kov, Látka, naleznete jej v e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Higold Zahradní lehátko HIGOLD - Emoti Sunlounger Textilene - parametry produktu

Hmotnost18 kg
Délka181 cm
Šířka74 cm
Výška97 cm
MateriálKov
Barva000000
KategorieNábytek, Lehátka, Zahradní nábytek, Zahradní lehátka, Zahradní lehátko
ZnačkaHigold
Barva000000
Materiálkov, Látka
E-shopEstilofina-nabytek.cz

Higold Zahradní lehátko HIGOLD - Emoti Sunlounger Textilene - historie ceny a dostupnosti

Higold Zahradní lehátko HIGOLD - Emoti Sunlounger Textilene - další zajímavé produkty

Higold Zahradní lehátko HIGOLD - Emoti Sunlounger Textilene - jak nakoupit nejvýhodnější?