GUZZANTI GZ 8507 + GUZZANTI GZ 8210

GUZZANTI GZ 8507 + GUZZANTI GZ 8210

GUZZANTI GZ 8507 + GUZZANTI GZ 8210

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 11 990 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

GUZZANTI GZ 8507 + GUZZANTI GZ 8210 - popis produktu

Set trouba a varná deska GUZZANTI GZ 8507 + GUZZANTI GZ 8210:Set vestavná trouba a plynová varná deska GUZZANTI GZ 8507 + GUZZANTI GZ 8210 hravě připraví jídlo k snídani, obědu i večeři. Plynová varná deska nabízí rychlý a intenzivní ohřev, vysokou výhřevnost a nízkou spotřebu energie. Její klasický design dodá vkusný vzhled vaší kuchyni. Disponuje 5 plotýnkami, se kterými zvládnete vařit i více jídel. Je připravena pro zapuštění do kuchyňské linky. Zatímco černá barva nasadí desce moderní styl, kvalitní materiály zase dlouhodobou životnost. Jejím materiálem je černé sklo a povrch desky je také skleněný. Varná deska při své práci využívá 230 V, zemní plyn a propan-butan. Rozměry varné desky GUZZANTI dosahují 11,85 × 69 × 52 cm (vך×h). Klíčové vlastnosti varné desky GUZZANTI Plynová dneska se i dnes těší velké oblibě Varná deska bez rámečku zajistí moderní vzhled Matriálem povrchu desky je sklo, zatímco vzhled desky tvoří černé sklo Pro vaření můžete využít 5 plotýnek Barva desky je černá Připojení: 230 V, zemní plyn a propan-butan Rozměry varné desky GUZZANTI činí 11,85 × 69 × 52 cm (vך×h) Desku nelze propojit s digestoří U varné desky GUZZANTI oceníte další funkce než jen obyčejné vaření. Varná deska není kompatibilní pro propojení s digestoří. S varnou deskou GUZZANTI k vaření již nikoho jiného nepustíte. Součástí setu GUZZANTI GZ 8507 + GUZZANTI GZ 8210 je také vestavná trouba s nejmodernější technologií pro přípravu pokrmů Set vestavná trouba a varná deska je dnes téměř nezbytným vybavením každé moderní kuchyně, díky mnoha výhodám a funkcím, které poskytují. Vestavná horkovzdušná trouba GUZZANTI je nejenom praktickou a moderní volbou pro vaši kuchyni, ale také efektivním a hospodárným řešením pro přípravu jídel. Klasický design trouby působí velmi elegantně a dokáže dodat vaší kuchyni unikátní vzhled. Pro přípravu všech vašich oblíbených jídel nabízí trouba objem 60 l. Vestavná trouba GUZZANTI spadá do energetické třídy A. Hlavní vlastnosti vestavné trouby GUZZANTI Vestavná trouba GUZZANTI bude ladit s klasickým designem vaší kuchyně Celkově pojme až 60 l Vestavná trouba GUZZANTI patří do energetické třídy A Jde o horkovzdušnou vestavnou troubu Vestavná trouba GUZZANTI nabízí velké množství funkcí Bez ohledu na to, zda se věnujete rychlému nebo složitému pečení, vestavná trouba GUZZANTI vám nabídne k dispozici ten nejlepší program pro každou situaci. Horkovzdušná trouba patří ke stálicím na trhu - je ideální jak pro pečení, tak ohřívání. Bezpečnost a snadná údržba na prvním místě Vestavná trouba GUZZANTI se snadno udržuje v čistotě a zároveň nabízí vysokou úroveň bezpečnosti. Integrovaný ochlazovací systém přináší jistotu v tom, že nedojde k rozehřátí ani poškození kuchyňské linky, v níž je trouba vestavěna. Programy: pravý horký vzduch Barva: černá Rozměry: 59,5 × 59,5 × 54 cm (vך×h) Poznámka k instalaci Je potřeba odborná instalace elektrikářem a plynařem.

Produkt GUZZANTI GZ 8507 + GUZZANTI GZ 8210 patří do skupiny produktů Varné desky, patří pod značku GUZZANTI v nabídce e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Vestavné trouby, je v nabídce značky GUZZANTI v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt GUZZANTI GZ 8507 + GUZZANTI GZ 8210 patří do skupiny produktů Plynové varné desky, je v nabídce značky GUZZANTI, v nabídce prodejce Alza.cz.

GUZZANTI GZ 8507 + GUZZANTI GZ 8210 - parametry produktu

GUZZANTI GZ 8507 + GUZZANTI GZ 8210 - historie ceny a dostupnosti

GUZZANTI GZ 8507 + GUZZANTI GZ 8210 - další zajímavé produkty

GUZZANTI GZ 8507 + GUZZANTI GZ 8210 - jak nakoupit nejvýhodnější?