GUZZANTI GZ 8507 + GUZZANTI GZ 8209

GUZZANTI GZ 8507 + GUZZANTI GZ 8209

GUZZANTI GZ 8507 + GUZZANTI GZ 8209

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 9 999 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

GUZZANTI GZ 8507 + GUZZANTI GZ 8209 - popis produktu

Set trouba a varná deska GUZZANTI GZ 8507 + GUZZANTI GZ 8209:Set vestavná trouba a plynová varná deska GUZZANTI GZ 8507 + GUZZANTI GZ 8209 jednoduše připraví vaše oblíbené pokrmy. Plynová varná deska je oblíbená pro intenzivní ohřev, vysokou výhřevnost a nízkou spotřebu energie. Její klasický design bude skvělým doplňkem vaší kuchyně. Disponuje 4 plotýnkami, tak s ní hravě uvaříte i větší množství jídel. Lze ji zapustit do pracovní desky. Zatímco černá barva přidá varné desce moderní styl, kvalitní materiály zase dlouhou životnost. Jejím materiálem je černé sklo a povrch je také vyroben ze skla. Varná deska při své práci využívá 230 V, zemní plyn a propan-butan. Rozměry varné desky GUZZANTI dosahují 10,85 × 59 × 52 cm (vך×h). Klíčové vlastnosti varné desky GUZZANTI Plynová deska je i dnes stále velmi populární Matriálem povrchu desky je sklo, zatímco vzhled desky tvoří černé sklo Pro vaření jsou nachystány 4 plotýnky Barva desky je černá Připojení: 230 V, zemní plyn a propan-butan Rozměry varné desky GUZZANTI činí 10,85 × 59 × 52 cm (vך×h) Deska není připravena na propojení s digestoří U varné desky GUZZANTI vás uchvátí další přidané technologie. Varná deska není připravena na propojení s digestoří. S varnou deskou GUZZANTI bude vaření zábava. Součástí setu GUZZANTI GZ 8507 + GUZZANTI GZ 8209 je také vestavná trouba s nejmodernější technologií pro přípravu pokrmů Set vestavná trouba a varná deska je v dnešní době stěžejním vybavením každé moderní kuchyně, díky mnoha funkcím a výhodám, které poskytují. Vestavná horkovzdušná trouba GUZZANTI je nejenom praktickou a moderní volbou pro vaši kuchyni, ale také efektivním a hospodárným řešením pro přípravu jídel. Trouba se pyšní klasickým a elegantním stylem, který dodá vaší kuchyni unikátní vzhled. Abyste snadno připravili všechna svá oblíbená jídla, má trouba k dispozici objem 60 l. Vestavná trouba GUZZANTI se řadí do energetické třídy A. Hlavní vlastnosti vestavné trouby GUZZANTI Vestavná trouba GUZZANTI se perfektně hodí do jakékoliv kuchyně Celkový objem činí 60 l Vestavná trouba GUZZANTI se pyšní energetickou třídou A Jedná se o horkovzdušnou vestavnou troubu Vestavná trouba GUZZANTI nabízí rozmanité funkce Bez ohledu na to, zda pečete kachnu nebo dort, vestavná trouba GUZZANTI vám vždy poskytne optimální program pro každou situaci. Horkovzdušná trouba patří ke stálicím na trhu - je ideální jak pro pečení, tak ohřívání. Bezpečnost a snadná údržba na prvním místě Vestavná trouba GUZZANTI je vybavena funkcemi, které usnadňují čištění a zajišťují bezpečné používání. Integrovaný ochlazovací systém přináší jistotu v tom, že se nebudou rozehřívat jednotlivé části kuchyňské linky, které se trouby dotýkají. Programy: pravý horký vzduch Barva: černá Rozměry: 59,5 × 59,5 × 54 cm (vך×h) Poznámka k instalaci Vyžaduje odbornou montáž elektrikářem a plynařem.

Produkt GUZZANTI GZ 8507 + GUZZANTI GZ 8209 patří do skupiny produktů Varné desky, patří pod značku GUZZANTI v nabídce e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Vestavné trouby, je v nabídce značky GUZZANTI v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt GUZZANTI GZ 8507 + GUZZANTI GZ 8209 patří do skupiny produktů Plynové varné desky, je v nabídce značky GUZZANTI, v nabídce prodejce Alza.cz.

GUZZANTI GZ 8507 + GUZZANTI GZ 8209 - parametry produktu

GUZZANTI GZ 8507 + GUZZANTI GZ 8209 - historie ceny a dostupnosti

GUZZANTI GZ 8507 + GUZZANTI GZ 8209 - další zajímavé produkty

GUZZANTI GZ 8507 + GUZZANTI GZ 8209 - jak nakoupit nejvýhodnější?