GARNIER Fructis Vitamin & Strength Posilující Set 525 ml

GARNIER Fructis Vitamin & Strength Posilující Set 525 ml

GARNIER Fructis Vitamin & Strength Posilující Set 525 ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 268 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

GARNIER Fructis Vitamin & Strength Posilující Set 525 ml - popis produktu

Sada vlasové kosmetiky GARNIER Fructis Vitamin & Strength Posilující Set 525 ml:Trápí vás slabé a poškozené vlasy, které mají sklony k lámavosti a vypadávání? Pak určitě vyzkoušejte posilující sadu vlasové kosmetiky GARNIER Fructis Vitamin & Strength, která nabízí péči pro slabé vlasy s tendencí vypadávat kvůli jejich lámavosti. V posilující sadě vlasové kosmetiky naleznete šampon a sérum. Oba přípravky řady Fructis Vitamin & Strength obsahují výtažky z červeného pomeranče, vysokou dávku vitamínu C a biotinu. Červený pomeranč dodá vašim vlasům energii, vitamín C a biotin stimulují růst a posilují vlasy, které jsou pak méně náchylné k vypadávání a lámání. GARNIER Fructis Vitamin & Strength přináší cílenou péči pro viditelně posílené vlasy od kořínků po konečky.Klíčové vlastnosti posilujícího setu GARNIER Fructis Vitamin & StrengthCílená péče pro slabé vlasy s tendencí vypadávat kvůli jejich lámavostiGARNIER Fructis Vitamin & Strength s výtažky z červeného pomeranče, vitamínem C a biotinemSada obsahuje šampon a sérumČervený pomeranč dodá vlasům energii, vitamín C a biotin stimulují růst a posilují Sada GARNIER Fructis Vitamin & Strength pro viditelně posílené vlasy od kořínků po konečkyNávod k použití:Posilující šampon: Pro silnější vlasy od kořínků po konečky a snížení jejich vypadávání způsobené lámavostí. Aplikujte na mokré vlasy, jemně vmasírujte a opláchněte. V případě zasažení očí okamžitě důkladně vypláchněte vodou.Posilující sérum: Pro posílení vlasů od kořínků po konečky. Vlasy jsou silnější a vypadají zdravější. Aplikujte 4 - 5 kapek na pokožku hlavy a vlasy (vlhké nebo suché). V případě potřeby použijte více produktu. Může být použito denně nebo jako péče.Obsah sady:GARNIER Fructis Vitamin & Strength Posilující šampon 400 mlGARNIER Fructis Vitamin & Strength Posilující Sérum na vlasy 125 ml

Tento produkt se nachází v kategorii Vlasová kosmetika, vyrábí jej značka GARNIER, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Produkt GARNIER Fructis Vitamin & Strength Posilující Set 525 ml lze nalézt mezi produkty ve skupině Vlasová kosmetika - od značky GARNIER v nabídce e-shopu Alza.cz.

GARNIER Fructis Vitamin & Strength Posilující Set 525 ml - parametry produktu

GARNIER Fructis Vitamin & Strength Posilující Set 525 ml - historie ceny a dostupnosti

GARNIER Fructis Vitamin & Strength Posilující Set 525 ml - další zajímavé produkty

GARNIER Fructis Vitamin & Strength Posilující Set 525 ml - jak nakoupit nejvýhodnější?