GARNIER Fructis Vitamin & Strength Posilující sada 1125 ml

GARNIER Fructis Vitamin & Strength Posilující sada 1125 ml

GARNIER Fructis Vitamin & Strength Posilující sada 1125 ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 489 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

GARNIER Fructis Vitamin & Strength Posilující sada 1125 ml - popis produktu

Sada vlasové kosmetiky GARNIER Fructis Vitamin & Strength Posilující sada 1125 ml:Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Posilující sada vlasové kosmetiky Garnier Fructis Vitamin & Strength 1125 ml Trápí vás slabé a poškozené vlasy, které mají sklony k lámavosti a vypadávání? Pak určitě vyzkoušejte posilující sadu vlasové kosmetiky Garnier Fructis Vitamin & Strength, která nabízí péči pro slabé vlasy s tendencí vypadávat kvůli jejich lámavosti. V posilující sadě vlasové kosmetiky naleznete šampon, bezoplachovou masku 10 v 1, balzám a sérum. Všechny přípravky řady Fructis Vitamin & Strength obsahují výtažky z červeného pomeranče, vysokou dávku vitamínu C a biotinu. Červený pomeranč dodá vašim vlasům energii, vitamín C a biotin stimulují růst a posilují vlasy, které jsou pak méně náchylné k vypadávání a lámání. Garnier Fructis Vitamin & Strength přináší cílenou péči pro viditelně posílené vlasy od kořínků po konečky. Posilující šampon na vlasy 400 mlPosilující šampon na vlasy Garnier Fructis Vitamin & Strength se dodává v balení o 400 ml. Nanáší se na mokré vlasy, jemně vmasíruje a následně opláchne. Posilující balzám na vlasy 200 mlPosilující balzám na vlasy Garnier Fructis Vitamin & Strength se dodává v balení o 200 ml. Nanáší se na umyté vlasy po celé jejich délce. Následně se oplachuje. Maska na vlasy 10 v 1 400 mlPosilující maska na vlasy Garnier Fructis Vitamin & Strength se dodává v balení o 400 ml. Nanáší se na mokré nebo suché vlasy, aplikuje se do délek nebo na konečky. Bez oplachování. Nanášení vám usnadní praktická pumpička. Sérum na vlasy 125 mlPosilující sérum na vlasy Garnier Fructis Vitamin & Strength se dodává v balení o 125 ml s praktickým kapátkem. Nanáší se na pokožku hlavy a mokré či suché vlasy v dávce 4-5 kapek (v případě potřeby lze použít séra více). Může být použito denně nebo jako občasná péče. Klíčové vlastnosti posilující sady Garnier Fructis Vitamin & StrengthCílená péče pro slabé vlasy s tendencí vypadávat kvůli jejich lámavostiGarnier Fructis Vitamin & Strength s výtažky z červeného pomeranče, vitamínem C a biotinemSada obsahuje šampon, bezoplachovou masku 10 v 1, balzám a sérumČervený pomeranč dodá vlasům energii, vitamín C a biotin stimulují růst a posilují vlasySada Garnier Fructis Vitamin & Strength pro viditelně posílené vlasy od kořínků po konečky

Produkt GARNIER Fructis Vitamin & Strength Posilující sada 1125 ml patří do skupiny produktů Vlasová kosmetika, vyrábí jej značka GARNIER, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Vlasová kosmetika - od značky GARNIER v nabídce e-shopu Alza.cz.

GARNIER Fructis Vitamin & Strength Posilující sada 1125 ml - parametry produktu

GARNIER Fructis Vitamin & Strength Posilující sada 1125 ml - historie ceny a dostupnosti

GARNIER Fructis Vitamin & Strength Posilující sada 1125 ml - další zajímavé produkty

GARNIER Fructis Vitamin & Strength Posilující sada 1125 ml - jak nakoupit nejvýhodnější?