GARNIER Fructis Hair Food Banana Set 1100 ml

GARNIER Fructis Hair Food Banana Set 1100 ml

GARNIER Fructis Hair Food Banana Set 1100 ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 489 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

GARNIER Fructis Hair Food Banana Set 1100 ml - popis produktu

Sada vlasové kosmetiky GARNIER Fructis Hair Food Banana Set 1100 ml: Vsaďte na sílu přírody a vyzkoušejte sadu vlasové kosmetiky GARNIER Fructis Hair Food Banana Set. Součástí sady je šampon, balzám na vlasy a maska na vlasy. Produkty obsahují 98 % složek přírodního původu a díky svému přírodnímu složení neobsahují silikony ani umělá barviva. GARNIER Fructis Hair Food Banana Set je tedy čistě veganský produkt. Po jejich použití budou vaše vlasy dokonale vyživené, hydratované a navíc s příjemnou banánovou vůní. Klíčové vlastnosti vlasové kosmetiky GARNIER Fructis Hair Food Banana SetGARNIER Fructis Hair Food Banana obsahuje 98 % složek přírodního původuSoučástí sady je šampon, balzám a maska na vlasyProdukty neobsahují silikony ani umělá barvivaGARNIER Fructis Hair Food Banana je vhodný pro veganyVaše vlasy budou díky unikátnímu přírodnímu složení vyživené, hydratovanéFructis Hair Food Banana zanechá vaše vlasy s příjemnou banánovou vůní GARNIER Fructis Hair Food Nourishing Banana vlasy vyživuje a hydratujeŠampon GARNIER Fructis Hair Food Nourishing Banana během mytí vlasy vyživuje a hydratuje. Jemná pěna šetrně, ale velmi efektivně myje vlasy a pokožku hlavy. Balzám GARNIER Fructis Hair Food Nourishing Banana je speciálně určený pro suché vlasy. Jeho složení tak dodá vašim vlasům znamenitou výživu. Vyživující maska GARNIER Fructis Hair Food Nourishing Banana vlasy okamžitě hloubkově hydratuje, vyživuje a obnovuje. Můžete ji používat jako kondicionér, masku a bezoplachovou péči. Pomůže vám s rozčesáváním vlasů a zanechává je hladké, zářivé a zdravě vypadající. Již po prvním použití pocítíte až 4krát méně lámavé vlasy.

Produkt GARNIER Fructis Hair Food Banana Set 1100 ml lze nalézt mezi produkty ve skupině Vlasová kosmetika, vyrábí jej značka GARNIER, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Vlasová kosmetika - od značky GARNIER v nabídce e-shopu Alza.cz.

GARNIER Fructis Hair Food Banana Set 1100 ml - parametry produktu

GARNIER Fructis Hair Food Banana Set 1100 ml - historie ceny a dostupnosti

GARNIER Fructis Hair Food Banana Set 1100 ml - další zajímavé produkty

GARNIER Fructis Hair Food Banana Set 1100 ml - jak nakoupit nejvýhodnější?