L'ORÉAL PARIS Elseve Hyaluron Plump Set 800 ml

L'ORÉAL PARIS Elseve Hyaluron Plump Set 800 ml

L'ORÉAL PARIS Elseve Hyaluron Plump Set 800 ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 569 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

L'ORÉAL PARIS Elseve Hyaluron Plump Set 800 ml - popis produktu

Sada vlasové kosmetiky L'ORÉAL PARIS Elseve Hyaluron Plump Set 800 ml:Sada vlasové kosmetiky LOréal Paris Elseve Hyaluron Plump Set 800 mlTento set vlasové péče vám poskytne jedinečnou hydratační péči s kyselinou hyaluronovou. V balíčku naleznete LOréal Paris Elseve Hyaluron Plump 72H hydratační šampon, pro snadné rozčesání hydratační balzám, hydratační sérum s 2% hyaluronovým pečujícím komplexem a krém na vlasy. Čtveřice kompletní vlasové péče dodá účesu výživu, plnost a lesk.Hydratace vlasů na 72 hodin*Bojujte proti splihlým vlasům, které jsou na dotek drsné a tvrdé. Obnovte jejich pružnost, hebkost a lesk s hydratační péčí Elseve. S produkty Hyaluron Plump budou vaše vlasy hydratovány po dobu 72 hodin*.LOréal Paris Elseve Hyaluron Plump 72H pro všechny typy vlasůPřípravky na vlasy LOréal Paris Elseve Hyaluron Plump 72H prošly testováním, na základě kterého bylo zjištěno, že jsou vhodné pro účinné použití na všechny typy vlasů.Hydratační vlasová kosmetika s kyselinou hyaluronovouHyaluron Plump kadeře hydratuje až na 72 hodin* a navrátí jim vitalitu a lesk. Díky kyselině hyaluronové jsou vlasy vyživené, plnější a lesklejší. Nejlepších výsledků dosáhnete kombinováním produktů z řady Elseve Hyaluron Plump.Klíčové vlastnosti vlasové kosmetiky LOréal Paris Elseve Hyaluron Plump Set 800 mlPřípravky z této posilující kolekce jsou určeny pro výživu, plnost a leskSada LOréal Paris Elseve Hyaluron Plump Set zahrnuje kondicionér, šampon, sérum a maskuPřípravky ze soupravy nabízejí jedinečnou hydratační péči s kyselinou hyaluronovouLOréal Paris Elseve Hyaluron Plump 72H hydratuje až na 72 hodin*Hydratační balzám s kyselinou hyaluronovou nezatěžuje a neslepuje vlasyDíky šamponu pro jemné, poškozené a slabé a řídnoucí vlasy bude váš účes čistý zdravý a krásnýLOréal Paris Elseve Hyaluron Plump Hydratační sérum s 2% Hyaluronovým pečujícím komplexem je vhodný pro muže i ženyMaska na vlasy z hydratační kolekce dodá vašim vlasům oslnivý lesk, hebkost a přirozený zdravý vzhled*Instrumentální test šamponu a balzámu této řady

Produkt L'ORÉAL PARIS Elseve Hyaluron Plump Set 800 ml patří do skupiny produktů Vlasová kosmetika, vyrábí jej značka L´Oréal Paris, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Vlasová kosmetika - od značky L´Oréal Paris v nabídce e-shopu Alza.cz.

L'ORÉAL PARIS Elseve Hyaluron Plump Set 800 ml - parametry produktu

L'ORÉAL PARIS Elseve Hyaluron Plump Set 800 ml - historie ceny a dostupnosti

L'ORÉAL PARIS Elseve Hyaluron Plump Set 800 ml - další zajímavé produkty

L'ORÉAL PARIS Elseve Hyaluron Plump Set 800 ml - jak nakoupit nejvýhodnější?