Garmont Trail Beast + Gtx

Garmont Trail Beast + Gtx

Garmont Trail Beast + Gtx

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 899 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Garmont Trail Beast + Gtx - popis produktu

Trekové boty Garmont Trail Beast + Gtx: Trekové boty Garmont Trail Beast + GTX Dámské trekové boty Garmont Trail Beast + GTX jsou univerzální boty z nubukové kůže pro všechny aktivní lidi. Skvěle si poradí v terénu na každodenních procházkách, ale zároveň jsou výborně uzpůsobené k pochůzkám po městě. Boty Garmont Trail Beast s  GORE-TEXOutdoorové boty Garmont Trail Beast jsou díky technologii GORE-TEX Performance Comfort uzpůsobeny nejen pro aktivní procházky v přírodě, ale skvěle se hodí i do města. Boty jsou totiž skvěle prodyšné a nepromokavé. Uzpůsobené pro pohodlný pohybAnatomicky tvarovaný jazyk se směrem dovnitř postupně ztenčuje, a proto vždy drží na svém místě a nijak vám nepřekáží v pohybu. Díky tomu se bude vašeho noha v botě cítit podstatně jistěji a pohodlněji. Dalším benefitem jsou asymetrické manžety kotníku. Na vnější straně má bota nižší manžetu než na straně vnitřní. Tak je dosaženo lepší hrany při lezení a zlepšení celkové stability. Zpevněná pata a Vibram podeševZpevněná pata pevně, ale pohodlně obepíná kotníkové kosti a udrží nohu tam, kde má být, a to i při  sestupu. Proto je v botách Garmont Trail Beast + GTX zajištěna ještě lepší stabilita a komfort. Odolná podrážka Vibram MegaGrip vás pak podrží v každé složitější situaci. Treková obuv Garmont Trail Beast + GTX má prostorný TOE BOXTreková obuv Garmont Trail Beast + GTX zaujme svým rovnějším tvarem, který se lépe přizpůsobí přirozené poloze palce a zajistí více prostoru vašim prstům. To má za následek zlepšení celkové rovnováhy a lepšímu záběru nohy při výšlapu. Klíčové vlastnosti outdoorových bot Garmont Trail Beast + GTXUniverzální outdoorové boty určené pro ženyGarmont Trail Beast s GORE-TEX Performance Comfort membránouAnatomicky tvarovaný jazykAsymetrické manžety kotníkuZpevněná pataMezipodešev z ECO-PU mikroporézní pěnyPodešev Vibram MegaGrip drží na suchém i mokrém povrchuBoty Garmont Trail Beast + GTX mají rozšířený prostor pro prstyVynikají dlouhou životností  kvalitou zpracování

Produkt Garmont Trail Beast + Gtx patří do skupiny produktů Dámské boty, vyrábí jej značka Garmont, v nabídce prodejce Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Pánské boty, vyrábí jej značka Garmont, v nabídce prodejce Alza.cz.

Produkt Garmont Trail Beast + Gtx patří do skupiny produktů Dámská obuv, vyrábí jej značka Garmont, v nabídce prodejce Alza.cz.

Garmont Trail Beast + Gtx - parametry produktu

Garmont Trail Beast + Gtx - historie ceny a dostupnosti

Garmont Trail Beast + Gtx - další zajímavé produkty

Garmont Trail Beast + Gtx - jak nakoupit nejvýhodnější?