Garmont Dragontail Tech Gtx

Garmont Dragontail Tech Gtx

Garmont Dragontail Tech Gtx

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 299 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Garmont Dragontail Tech Gtx - popis produktu

Trekové boty Garmont Dragontail Tech Gtx: Trekové boty Garmont Dragontail Tech GTX Dámské outdoorové boty Garmont Dragontail Tech GTX se stanou ideální volbou pro nadšence chůze po nezpevněných horských cestách a v celkově náročném terénu. Mají obtaženější střih, zároveň ale více prostoru kolem prstů. Dokonale tak drží na noze. Svršek ze semišové kůže a nepromokavá podšívka GORE-TEX zaručuje technicky přesným botám Garmont Dragontail Tech GTX prodyšnost a nepromokavost. Garmont Dragontail s technologií GORE-TEXOutdoorové boty Garmont Dragontail mají svršek z robustní semišové kůže a díky technologii GORE-TEX Extended Comfort jsou uzpůsobeny pro použití v mírných i teplejších podmínkách. Rovněž si skvěle poradí s vyšší aktivitou. Boty jsou totiž skvěle prodyšné a nepromokavé. Jistota stability a vysokého pohodlíAť už jdete polehku, nebo s sebou nesete větší zátěž, boty Garmont Dragontail Tech GTX vás bez problémů ponesou vstříc vašemu cíli. Vnitřní vložka Ortholite s kombinovanou strukturou totiž prstům a střední části chodidla poskytuje měkkost a odpružení, zatímco v zadní části sedí pata pevně a stabilně. Technické obutí pro horský terén a lezeníSuť, lehké skalní výstupky a kamenitý terén jsou přesně tím prostředím, kde boty nejvíce oceníte. Ostrý dezén podrážky s dvojitou směsí Michelin v kombinaci se špičkou uzpůsobenou pro lezení vás spolehlivě podrží. Společně s mezipodešví dvojí hustoty z EVA materiálu zvládnete každou nástrahu terénu naprosto jistě a komfortně. Boty Garmont Dragontail Tech GTX dokonale sedíPropracovaný systém šněrování Heel-Lock zvládne v botách Garmont Dragontail Tech GTX vaši nohu perfektně zafixovat proti nežádoucímu pohybu. Pata nebude uvnitř klouzat a ve špičce budete mít potřebný cit pro lezení. Klíčové vlastnosti outdoorových bot Garmont Dragontail Tech GTXOptimální vyváženost trakce a trvanlivostiDobře reaguje i v nestabilním terénuGarmont Dragontail Tech GTX jsou navrženy pro stabilitu a pohodlíSvršek z robustíní semišové kůžeGore-tex Extended Comfort membrána zajišťující nepromokavostVnitřní vložka Ortholite s kombinovanou strukturou přizpůsobenou pro prsty a patuEVA mezipodešev dvojí hustotyPodrážka v ostrém dezénu z dvojité směsi MichelinSystém šněrování Heel-Lock nohu perfektně zafixujeŠpička bot Garmont Dragontail Tech GTX uzpůsobena pro lezeníBarevné provedení: šedá, červená

Produkt Garmont Dragontail Tech Gtx patří do skupiny produktů Dámské boty, vyrábí jej značka Garmont, v nabídce prodejce Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Pánské boty, vyrábí jej značka Garmont, v nabídce prodejce Alza.cz.

Produkt Garmont Dragontail Tech Gtx lze nalézt mezi produkty ve skupině Dámská obuv, vyrábí jej značka Garmont, v nabídce prodejce Alza.cz.

Garmont Dragontail Tech Gtx - parametry produktu

Garmont Dragontail Tech Gtx - historie ceny a dostupnosti

Garmont Dragontail Tech Gtx - další zajímavé produkty

Garmont Dragontail Tech Gtx - jak nakoupit nejvýhodnější?