Garmont Dragontail Wms šedá/červená

Garmont Dragontail Wms šedá/červená

Garmont Dragontail Wms šedá/červená

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 229 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Garmont Dragontail Wms šedá/červená - popis produktu

Trekové boty Garmont Dragontail Wms šedá/červená:Trekové boty Garmont Dragontail WmsDámské outdoorové boty Garmont Dragontail Wms se vyznačují semišovým provedením s nízkým střihem. Stanou se ideální volbou pro outdoorové nadšence, kteří hledají univerzální řešení pro svá dobrodružství i běžné nošení. Odpuzují voduDámská outdoorová obuv Garmont Dragontail Wms má lehký a prodyšný svršek vyroben z robustní semišové kůže. Dobře odpuzuje vodu a odolává nepřízni počasí.Spolehněte se na komfort trekové obuvi Garmont WmsStřih dámských outdoorových bot Garmont Dragontail Wms se spoléhá na prověřený koncept Anatomically Directed Design (ADD), který je uzpůsobený složitému tvaru chodidla.Boty Garmont jsou vhodné do města i na túryGumová podešev dámských trekových bot Garmont Dragontail Wms se pyšní technologií GTF Diamond. Zajišťuje optimální stabilitu bez omezení komfortu nošení.Outdoorová obuv s anatomicky tvarovaným jazykemAnatomicky tvarovaný jazyk se směrem dovnitř postupně ztenčuje, a proto vždy drží na svém místě. Díky tomu se v botě Garmont Dragontail Wms budete cítit podstatně jistěji a pohodlněji.Přesné šněrování obuvi Garmont Dragontail WmsPřesné šněrování je dostatečně pružné, aby se přizpůsobilo tvaru a ohybu vaší nohy. Garmont skvěle tlumí nárazyDámská treková bota Garmont Dragontail Wms je vybavena stélkou FrameFlex Lite s mezipodešví z EVA pěny, která se postará o absorpci nárazů, dobrou stabilitu a skvělou trakci.Klíčové vlastnosti trekových bot Garmont Dragontail WmsDámské trekové boty Garmont Dragontail Wms mají svršek vyroben ze semišové kůžePyšní se prodyšným svrškem odpuzujícím voduPřizpůsobí se tvaru vaší nohyVyužijete je na túry i do městaAnatomicky tvarovaný jazyk zajišťuje komfort při nošeníPodešev EVA se postará o tlumení nárazů a dobrou stabilitu

Produkt Garmont Dragontail Wms šedá/červená lze nalézt mezi produkty ve skupině Dámské boty, vyrábí jej značka Garmont, v nabídce prodejce Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Dámská obuv, vyrábí jej značka Garmont, v nabídce prodejce Alza.cz.

Garmont Dragontail Wms šedá/červená - parametry produktu

Garmont Dragontail Wms šedá/červená - historie ceny a dostupnosti

Garmont Dragontail Wms šedá/červená - další zajímavé produkty

Garmont Dragontail Wms šedá/červená - jak nakoupit nejvýhodnější?