Garmont Dragontail G-Dry Frost Green/Green zelená

Garmont Dragontail G-Dry Frost Green/Green zelená

Garmont Dragontail G-Dry Frost Green/Green zelená

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 150 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Garmont Dragontail G-Dry Frost Green/Green zelená - popis produktu

Trekové boty Garmont Dragontail G-Dry Frost Green/Green zelená:Trekové boty Garmont Dragontail G-DryDámské trekové boty Garmont Dragontail G-Dry se stanou ideální volbou pro milovníky chůze po zajištěných horských cestách a v lehčím terénu. Jistě ocení i fakt, že boty jsou tvořené z prodyšného materiálu, který vám v kombinaci s dalšími technologiemi poskytne perfektní pohodlí.Boty Garmont Dragontail G-Dry udrží chodidla v suchuAť už jdete polehku nebo s sebou nesete větší zátěž, boty Garmont Dragontail G-Dry vás bez problémů ponesou vstříc vašemu cíli. Svršek je vyrobený ze semišové kůže, odpuzuje vodu a odolává nepříznivému počasí. Membrána G-DRY zaručí voděodolnou bariéru s voděodolností až 10 000 mm a udrží tak chodidla v suchu.Garmont Dragontail G-Dry vás poženou vpředBoty Garmont Dragontail G-Dry  disponují mezipodešví dvojí hustoty EVA, která v kombinaci se stélkou FrameFlex Light zajistí optimální odpružení a stabilitu. Anatomicky orientovaný design umožní schopnost nohy stabilizovat, absorbovat nárazy a pohánět vás vpřed.Obuv Garmont Dragontail G-Dry nabízí maximální přilnavostTrekové boty Garmont Dragontail G-Dry jsou vybavené gumovou podešví, která při chůzi poskytuje maximální flexibilitu a přilnavost. Kombinuje v sobě odolnost a kontrolu při zachování skvělého pohodlí.Garmont Dragontail G-Dry zaručí jistý krokBoty Garmont Dragontail G-Dry jsou vhodné do všech typech terénu. Nezklamou vás při lehkých skalních výstupech, chůzi v suti ani v kamenitém terénu.Klíčové vlastnosti trekových bot Garmont Dragontail G-DryBoty vhodné do lehkého terénuSvršek vyrobený z kvalitní semišové kůžeMembrána G-DRY zaručí voděodolnou bariéru s voděodolností až 10 000 mmMezipodešev dvojí hustoty EVA zajistí optimální odpružení a stabilituAnatomicky orientovaný design umožní schopnost nohy stabilizovat a absorbovat nárazyGumová podešev poskytuje maximální flexibilitu a přilnavostGarmont Dragontail G-Dry s poutky usnadňujícími obutíBarevné provedení: modro-černo-zelené

Produkt Garmont Dragontail G-Dry Frost Green/Green zelená patří do skupiny produktů Dámské boty, vyrábí jej značka Garmont, v nabídce prodejce Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Dámská obuv, vyrábí jej značka Garmont, v nabídce prodejce Alza.cz.

Garmont Dragontail G-Dry Frost Green/Green zelená - parametry produktu

Garmont Dragontail G-Dry Frost Green/Green zelená - historie ceny a dostupnosti

Garmont Dragontail G-Dry Frost Green/Green zelená - další zajímavé produkty

Garmont Dragontail G-Dry Frost Green/Green zelená - jak nakoupit nejvýhodnější?