Garmont Dragontail Shadow Grey/Grey šedá

Garmont Dragontail Shadow Grey/Grey šedá

Garmont Dragontail Shadow Grey/Grey šedá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 650 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Garmont Dragontail Shadow Grey/Grey šedá - popis produktu

Trekové boty Garmont Dragontail Shadow Grey/Grey šedá:Trekové boty Garmont DragontailPánské trekové boty Garmont Dragontail se stanou ideální volbou pro milovníky chůze po zajištěných horských cestách a v lehčím terénu. Jistě ocení i fakt, že boty jsou tvořené z prodyšného materiálu, který vám v kombinaci s dalšími technologiemi poskytne perfektní pohodlí.Boty Garmont Dragontail odpuzují voduAť už jdete polehku nebo s sebou nesete větší zátěž, boty Garmont Dragontail vás bez problémů ponesou vstříc vašemu cíli. Svršek je vyrobený ze semišové kůže, odpuzuje vodu a odolává nepříznivému počasí.Garmont Dragontail vás poženou vpředBoty Garmont Dragontail disponují mezipodešví dvojí hustoty EVA, která v kombinaci se stélkou FrameFlex Light zajistí optimální odpružení a stabilitu. Dokonalé přizpůsobení umožní šněrování do špičky, zatímco anatomicky orientovaný design schopnost nohy stabilizovat, absorbovat nárazy a pohánět vás vpřed.Obuv Garmont Dragontail nabízí maximální přilnavostTrekové boty Garmont Dragontail jsou vybavené podešví Garmont, která při chůzi poskytuje maximální flexibilitu a přilnavost. Ostrý dezén podrážky poté usnadní pohyb v měkkém a klouzavém terénu.Garmont Dragontail zaručí jistý krokBoty Garmont Dragontail jsou vhodné do všech typech terénu. Nezklamou vás při lehkých skalních výstupech, chůzi v suti ani v kamenitém terénu.Klíčové vlastnosti trekových bot Garmont Dragontail Shadow Grey/GreyBoty vhodné do lehkého terénuSvršek vyrobený z kvalitní semišové kůžeMezipodešev dvojí hustoty EVA zajistí optimální odpružení a stabilituDokonalé přizpůsobení umožní šněrování do špičkyPodešev Garmont poskytuje maximální flexibilitu a přilnavostOstrý dezén podrážky usnadní pohyb v měkkém a klouzavém terénuBarevné provedení: šedo-černé

Produkt Garmont Dragontail Shadow Grey/Grey šedá patří do skupiny produktů Pánské boty, vyrábí jej značka Garmont, v nabídce prodejce Alza.cz.

Garmont Dragontail Shadow Grey/Grey šedá - parametry produktu

KategoriePánské boty
ZnačkaGarmont
E-shopAlza.cz

Garmont Dragontail Shadow Grey/Grey šedá - historie ceny a dostupnosti

Garmont Dragontail Shadow Grey/Grey šedá - další zajímavé produkty

Garmont Dragontail Shadow Grey/Grey šedá - jak nakoupit nejvýhodnější?