Garmont Dragontail taupe/dark yellow

Garmont Dragontail taupe/dark yellow

Garmont Dragontail taupe/dark yellow

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 299 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Garmont Dragontail taupe/dark yellow - popis produktu

Trekové boty Garmont Dragontail taupe/dark yellow:Trekové boty Garmont DragontailPánské outdoorové boty Garmont Dragontail se vyznačují semišovým provedením s nízkým střihem. Stanou se ideální volbou pro outdoorové nadšence, kteří hledají univerzální řešení pro svá dobrodružství i běžné nošení. Odpuzují voduPánská outdoorová obuv Garmont Dragontail má lehký a prodyšný svršek vyroben z robustní semišové kůže. Dobře odpuzuje vodu a odolává nepřízni počasí.Spolehněte se na komfort trekové obuvi GarmontStřih pánských outdoorových bot Garmont Dragontail se spoléhá na prověřený koncept Anatomically Directed Design (ADD), který je uzpůsobený složitému tvaru chodidla.Boty Garmont jsou vhodné do města i na túryGumová podešev pánských trekových bot Garmont Dragontail se pyšní technologií GTF Diamond. Zajišťuje optimální stabilitu bez omezení komfortu nošení.Outdoorová obuv s anatomicky tvarovaným jazykemAnatomicky tvarovaný jazyk se směrem dovnitř postupně ztenčuje, a proto vždy drží na svém místě. Díky tomu se v botě Garmont Dragontail budete cítit podstatně jistěji a pohodlněji.Přesné šněrování obuvi Garmont DragontailPřesné šněrování je dostatečně pružné, aby se přizpůsobilo tvaru a ohybu vaší nohy. Garmont skvěle tlumí nárazyPánská treková bota Garmont Dragontail je vybavena stélkou FrameFlex Lite s mezipodešví z EVA pěny, která se postará o absorpci nárazů, dobrou stabilitu a skvělou trakci.Klíčové vlastnosti trekových bot Garmont DragontailPánské trekové boty Garmont Dragontail mají svršek vyroben ze semišové kůžePyšní se prodyšným svrškem odpuzujícím voduPřizpůsobí se tvaru vaší nohyVyužijete je na túry i do městaAnatomicky tvarovaný jazyk zajišťuje komfort při nošeníPodešev EVA se postará o tlumení nárazů a dobrou stabilitu

Tento produkt naleznete ve skupině Pánské boty, vyrábí jej značka Garmont, v nabídce prodejce Alza.cz.

Produkt Garmont Dragontail taupe/dark yellow patří do skupiny produktů Outdoorová obuv, je v nabídce značky Garmont v nabídce e-shopu Alza.cz.

Garmont Dragontail taupe/dark yellow - parametry produktu

Garmont Dragontail taupe/dark yellow - historie ceny a dostupnosti

Garmont Dragontail taupe/dark yellow - další zajímavé produkty

Garmont Dragontail taupe/dark yellow - jak nakoupit nejvýhodnější?