Feel Eco WC čistič s citrusovou vůní 750 ml #142309

Feel Eco WC čistič s citrusovou vůní 750 ml #142309

Feel Eco WC čistič s citrusovou vůní 750 ml #142309

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 89 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Feel Eco WC čistič s citrusovou vůní 750 ml - popis produktu

Účinný prostředek bez agresivní chemie a chloru s jemnou vůní citronu. Vyčistí nečistoty pod i nad hladinou, přitom je šetrný ke všem povrchům.

  • Dermatologicky testováno
  • Bez chloru a agresivní chemie
  • Vysoká koncentrace je šetrná k vaší peněžence i přírodě
  • Účinný a přitom šetrný k povrchům
  • Obsahuje pouze přírodní složky s jemnou citrusovou vůní
  • Čistí nad i pod hladinou
  • Funguje i na hrubší nánosy vodního kamene, má silnou odvápňovací schopnost
  • Lze použít i na WC pro kočky

      

Jak používat

Přípravek naneste v rovnoměrné tenké vrstvě pod okraj toalety a nechte působit asi 15 minut. Poté spláchněte. Přípravek je vhodné používat k pravidelné údržbě toalet. 

Správné dávkování šetří náklady a minimalizuje dopad na životní prostředí.

Skladujte v chladu a suchu. Datum výroby a spotřeby je uvedeno na obalu.

Základní složkou je kyselina citronová, která je účinná na špínu, ale šetrná k povrchům. V čištění jí pomáhá kombinace aktivních látek z přírodních olejů a cukrů. Neobsahuje chlor.

Složení

Základní složkou je kyselina citronová, která je účinná na špínu, ale šetrná k povrchům. V čištění jí pomáhá kombinace aktivních látek z přírodních olejů a cukrů. Neobsahuje chlor.

méně než 5 % :
  • Neiontové povrchově aktivní látky
  • Látky na bázi rostlinných olejů a cukrů (řepkový, kokosový a částečně palmový a glukóza). Zajišťují odmaštění a odstranění špíny.
  • Parfémy
  • Směs esenciálních olejů, extraktů a vzácné syntetické složky, které se sice v přírodě vyskytují, ovšem v nedostatečném množství. Parfémy určují vůni produktu, přinášejí radost, uklidňují i povzbuzují.
  • SODIUM BENZOATE.
Povinné informace - Varování

P102 Uchovávejte mimo dosah dětí. Nemíchejte různé čisticí prostředky. Skladujte v chladu a suchu. Datum výroby a spotřeby je uvedeno na obalu.

 


Eko wc gel FeelEco WC čistič s citrusovou vůní 750 ml: Ekologický tekutý čisticí prostředek Feel Eco se svěží citrusovou vůní je určen k čištění toalet. Je složen výhradně z velmi dobře biologicky odbouratelných složek, které nezatěžují životní prostředí. Gelová konzistence zaručuje pomalé a rovnoměrné stékání od okrajů toaletní mísy, kde zanechá aktivní vrstvu a přípravek tak velmi účinně odstraní vodní kámen a další organické nečistoty, včetně nepříjemného zápachu.

WC čistič je účinný prostředek bez agresivní chemie a chloru s jemnou vůní citronu. Vyčistí nečistoty pod i nad hladinou, přitom je šetrný ke všem povrchům. Dermatologicky testováno, certifikace EU Ecolabel. Vysoká koncentrace je šetrná k vaší peněžence i přírodě. Funguje i na hrubší nánosy vodního kamene, má silnou odvápňovací schopnost Lze použít i na WC pro kočky.

Produkt Feel Eco WC čistič s citrusovou vůní 750 ml #142309 patří do skupiny produktů Čistící prostředky, patří pod značku FEEL ECO, FeelEco, naleznete jej v e-shopu Alza.cz, Vitalcountry.cz a je navržen unisex.

Tento produkt naleznete ve skupině Čistící gely od značky FEEL ECO, FeelEco, naleznete ho u prodejce Alza.cz, Vitalcountry.cz a je určen unisex.

Produkt Feel Eco WC čistič s citrusovou vůní 750 ml #142309 patří do skupiny produktů Univerzální čističe, vyrábí jej značka FEEL ECO, FeelEco, naleznete ho u prodejce Alza.cz, Vitalcountry.cz a je designován unisex.

Produkt Feel Eco WC čistič s citrusovou vůní 750 ml #142309 popisuje EAN kód 8594005473652.

Feel Eco WC čistič s citrusovou vůní 750 ml - parametry produktu

Feel Eco WC čistič s citrusovou vůní 750 ml - historie ceny a dostupnosti

Feel Eco WC čistič s citrusovou vůní 750 ml - další zajímavé produkty

Feel Eco WC čistič s citrusovou vůní 750 ml - jak nakoupit nejvýhodnější?