Mikrovlnné trouby do každé praktické kuchyně
10.11.2022 | Redakce

Mikrovlnné trouby do každé praktické kuchyně

Mikrovlnné trouby patří do každé praktické kuchyně. Princip fungování mikrovln při vaření vám ušetří energii i čas. Jednoduše a rychle ohřejí hotové tekuté i pevné potraviny bez potřeby oleje a bez připalování.

Preferujete stylový design nebo retro vzhled ? Moderní mikrovlnky jsou ozdobou každé kuchyňské linky.

Objem trouby volte podle velikosti vaší domácnosti. Objem až 30 l je dostatečný pro dvou až čtyřčlennou rodinu.

Vyberte si jeden z automatických programů pro mikrovlnné grilování na vaší multifunkční mikrovlnné troubě . Nebo nastavte mikrovlnný výkon a časovač ručně. Platí, že čím vyšší výkon, tím dříve bude pokrm hotový. Spotřeba energie se zvýší zejména při grilování potravin.

Potřebujete ohřát, rozmrazit, upéct nebo vařit ? Nalijte vodu do zásobníku a napařte. S funkcí Steam zachováte v potravinách potřebné živiny a vitamíny.

Zkontrolujte informace o nastavených parametrech na dotykovém panelu .

Senzory technologie 6. smysl sledují teplotu a vlhkost v jídle a podle toho automaticky nastavují parametry přípravy jídla.

Určitě oceníte čirá skleněná dvířka, ekonomické LED osvětlení a smaltovaný nebo keramický povrch pro snadnou údržbu. S funkcí samočištění bude údržba snadná.

S funkcí Crisp můžete své přátele překvapit křupavým chlebem, koláčem nebo pizzou. Mikrovlnnou troubu ale můžete využít i mnoha nečekanými způsoby.



Volně stojící mikrovlnné trouby

Volně stojící mikrovlnné trouby

Volně stojící mikrovlnné trouby jsou praktickou volbou i designovým doplňkem každé kuchyně. Vyberte si výjimečnou červenou barvu nebo retro vzhled.

Zvažte levé/pravé otevírání dveří.

Používejte mikrovlny ke grilování nebo jako horkovzdušné trouby a horkovzdušné fritézy.

Každé jídlo připravujte opakovaně správně a chutně. Používejte pouze nádobí vyrobené z materiálů určených pro použití v mikrovlnné troubě.

  • nižší pořizovací cena, možnost přemístění dle potřeby bez nutnosti odborné montáže, větší barevná škála povrchové úpravy, větší výběr moderních materiálů a retro design
  • zabírá místo na povrchu kuchyňské linky

Sporáky a trouby na pečení pro dokonalý kulinářský zážitek


Mikrovlnné troubyMikrovlnné trouby volně stojící

Vestavné mikrovlnné trouby

Vestavné mikrovlnné trouby

Vestavné mikrovlnné trouby jsou vhodné zejména do kuchyní vybavených dalšími vestavnými spotřebiči. Výběr mikrovlnky je potřeba vzájemně sladit s důrazem na celkový design kuchyně. Najděte svou vysněnou sadu domácích vestavných spotřebičů.

Funkci Jet Start oceníte při rozmrazování tekutých jídel a polévek. Při pečení pizzy nebo cukroví si předehřejte troubu pomocí funkce Quick Heat . Připravujete jídla do mrazáku? Pro jejich automatický ohřev oceníte funkci Auto Reheat.

Je to málo a hledáte něco navíc? Výklopná dvířka vám usnadní manipulaci při přípravě jídla. Nebo vás potěší modely s funkcí přípravy chleba či jogurtu?

  • designový doplněk do kuchyně šetřící místo na lince funkcemi a vlastnostmi srovnatelnými s volně stojícími mikrovlnami
  • nutnost zajištění tepelné ventilace, vyšší pořizovací náklady, odborná montáž, pevná montáž, je nutné navrhnout ergonomické umístění

Jak vybrat správnou varnou desku?


Kuchyňské čističeUniverzální čističeMikrovlnné trouby vestavné

Přečtěte si také

Zimní pneumatiky pro bezpečnou jízdu na studených vozovkách

O nutnosti použití zimních pneumatik v náročných klimatických podmínkách zimy již asi není pochyb. Obecným doporučením je přezout na zimní pneumatiky, pokud okolní teplota klesne pod 7°C.

Domácí pekárny pro přípravu čerstvého chleba a pečiva

Rádi snídáte čerstvý, křupavý krajíc chleba nebo teplé voňavé pečivo? Pak si rozhodně pořiďte malou domácí pekárnu.

Kuchyňské roboty – spolehliví společníci při vaření a pečení

Objevte spolehlivého společníka pro každodenní i příležitostné vaření a pečení. Staňte se kreativním kuchařem. Připravte pokrmy z celého světa.

Tlakové hrnce pro zdravá jídla, šetřící energii a čas

Zvládněte přípravu svých oblíbených jídel za zlomek času. Zdravé vaření v páře pod vyšším tlakem výrazně zkracuje dobu přípravy a tím šetří energii.

Ekonomické televizory pro každého po celý rok

Moderní televizní přijímače jsou inteligentní, ekonomická SMART zařízení do každé domácnosti. Bohaté funkce, ultraplochý nadčasový design, vynikající obraz a zvuk je předurčily pro každodenní použití.

Jogurtovače – pomocníci na podporu přirozené imunity

Připravte si doma lahodné probiotické jogurty s kvalitním čerstvým nebo sušeným ovocem. Získejte dostatečnou imunitu díky dobrým bakteriím, které jsou nezbytné pro správné fungování střevní mikroflóry.

Napařovače oděvů pro snadné ošetření a dezinfekci oděvů

Pára změkčuje a narovnává vlákna v textilu, čímž narovnává pomačkané oblečení a záhyby. Zároveň účinně dezinfikuje textilie.

Jak vybrat tu nejlepší kávu?

Káva je jedním z nejstarších a nejoblíbenějších povzbuzujících nápojů. Je to lahodný důvod pro setkání s přáteli, pro příjemnou relaxaci a odpočinek.

Domácí udírny pro přirozenou konzervaci a plnou chuť uzených mas

Spolu se sušením je uzení nejstarší formou konzervace potravin. Populární řeznictví a zpracování masa je výbornou příležitostí pro setkání celé rodiny a přátel.

Čištění oken – efektivní a moderní

Čištění oken, zrcadel, sprchových koutů nebo různých hladkých lesklých povrchů v domácnosti je často noční můrou. Dělejte to ale efektivně a moderně.

Relax při zimních sportech

Slovensko je krásná hornatá země s mnoha dobře vybavenými zimními středisky. Nabízejí skvělé prostředí pro relaxaci a sport s výbornými sněhovými podmínkami.

Jak vybrat správnou varnou desku?

Vybavte svůj moderní domov sklokeramickou varnou deskou nebo bezpečnou indukční varnou deskou. Vyzkoušejte inovativní, zábavné, snadné vaření a spoustu chytrých funkcí.