ENTELO Petit šedá s podpěrou

ENTELO Petit šedá s podpěrou

ENTELO Petit šedá s podpěrou

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 848 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ENTELO Petit šedá s podpěrou - popis produktu

Dětská židle k psacímu stolu ENTELO Petit šedá s podpěrou:Kvalitní dětská židle je nezbytná pro správné držení těla a podporu růstu dítěte. Dětská židle k psacímu stolu ENTELO zajistí dítku patřičný komfort díky ergonomickému provedení. S ohledem na možnost nastavení výšky sedáku tato židle bude společně s vaším dítětem růst. Dětská židle k psacímu stolu ENTELO je navržena tak, aby unesla až 70 kg. Bílá a šedá barva zvýrazní interiér dětského pokoje. Dětská židle bude dodána v rozloženém stavu, takže bude potřeba provést vlastní montáž. Zásadní vlastnosti dětské židle k psacímu stolu ENTELO Petit šedá s podpěrou Židle k psacímu stolu pro děti ENTELO zabezpečí maximální komfort Lehce dítěti nastavíte výšku sedáku Výrobním materiálem výplně sedáku židle pro děti je molitan (PUR pěna) Látkový potahový materiál se postará o dlouhodobě pěkný vzhled O stabilitu se stará plastový kříž Děti se mohou na židli otáčet Dětská židle k psacímu stolu ENTELO má maximální nosnost 70 kg Kolečka ve formě kluzáku plynule kloužou po podlaze Dětská židle k psacímu stolu se dodává v demontovaném stavu I přes dlouhé sezení zůstává stále pohodlná Dětská židle s bederní opěrkou a s podnožkou umístěná u pracovního stolu poskytne výborný koutek pro psaní a další aktivity. Výplň sedáku židle ENTELO tvoří molitan (PUR pěna), což zajistí příjemné sezení. Molitan je preferovaný pro svou měkkost, kterou nabízí. Povrch židle má textilní provedení. Praktický textil je příjemný na dotek a také prodyšný. Dětská židle k psacímu stolu ENTELO se přizpůsobí individuálním potřebám ENTELO židle je zhotovena z odolných materiálů. Konstrukce poskytuje možnost otáčení, což dětem umožňuje snadno dosáhnout na různá místa kolem stolu, aniž by bylo potřeba vstát. Stabilitu má na starost plastový kříž. Židle je osazena kolečky, označovanými jako kluzáky, jež plynule kloužou po podlaze. Šířka židle: 64 cm Šířka sedáku: 39,5 cm Minimální výška sedáku: 47 cm Maximální výška sedáku: 60 cm Minimální výška opěradla: 86 cm Maximální výška opěradla: 99 cm Hmotnost židle: 10 kg

Tento produkt naleznete ve skupině Psací stoly, patří pod značku Entelo v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt ENTELO Petit šedá s podpěrou patří do skupiny produktů Dětské židle od značky Entelo, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Dětské psací stoly, je v nabídce značky Entelo, v nabídce prodejce Alza.cz.

ENTELO Petit šedá s podpěrou - parametry produktu

ENTELO Petit šedá s podpěrou - historie ceny a dostupnosti

ENTELO Petit šedá s podpěrou - další zajímavé produkty

ENTELO Petit šedá s podpěrou - jak nakoupit nejvýhodnější?